1. Home
  2. Actualitat
  3. Manuel Aviñó, nou president de la Federació Espanyola d’Automobilisme
Manuel Aviñó, nou president de la Federació Espanyola d’Automobilisme

Manuel Aviñó, nou president de la Federació Espanyola d’Automobilisme

0
0
Manuel Aviñó, al mig
Manuel Aviñó, al mig

El valencià Manuel Aviñó ha estat nomenat nou president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme després de guanyar les votacions per a aquest càrrec en l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat. Aviñó ha superat per una àmplia majoria de 45 vots a 21 vots l’aragonès Carlos Gracia.

D’aquesta manera, Aviñó posa fi a una llarguíssima etapa de 32 anys de mandat de Gracia i arriba a l’entitat liderant el projecte #otraRFEDA.

Una dilatada trajectòria

Manuel Aviñó compta amb una dilatada trajectòria dins de l’automobilisme esportiu en què es va iniciar en el món del kàrting per després passar a les modalitats de carretera on, sobretot en ral·lis, va destacar fins al punt d’arribar a obtenir cinc títols territorials del País Valencià així com diversos podis en proves d’àmbit estatal.

L’any 2010, Aviñó va accedir a la presidència de la Federació d’Automobilisme del País Valencià, responsabilitat que exerceix des de llavors després de renovar el seu mandat l’any 2014.
Agraïments del nou president

Un cop conegut el resultat, Aviñó va declarar, encara molt emocionat que “no puc sinó donar gràcies a tots els que ens han donat suport en aquest projecte. Arribo amb la màxima il·lusió així com amb la major responsabilitat per complir amb les expectatives que molta gent ha dipositat en nosaltres. Des de ja mateix tendeixo la mà a l’anterior president, Don Carlos Gracia perquè la transició sigui el més positiva possible per a l’entitat “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *