Marc Márquez: “Jo no he dit que corri gratis a Gresini”

El català ha respost les paraules de Ciabatti

Fa uns dies, Paolo Ciabatti, director esportiu de Ducati, va afirmar que Marc Márquez correria “pràcticament amb contracte zero” en el seu nou equip, referint-se que no percebria una gran quantitat de diners per part de Gresini durant el seu any de vinculació. Amb relació a aquestes declaracions, el pilot català ha reconegut que sempre ha prioritzat “l’aspecte esportiu a l’econòmic”, però que ell no ha dit que corri gratis en la seva primera experiència a Ducati. A més, ha tancat dient que “no ho sap ningú”.

“Com a persona ambiciosa i que vol aconseguir els seus reptes, sempre poso al davant l’esportiu, però tampoc he dit que corri gratis”, matisava el cerverí. A més, va restar importància a les paraules de Ciabatti, donant a entendre que no sap quin és l’acord al qual han arribat amb l’estructura liderada per Nadia Padovani. “Potser l’equip també em paga, això no ho sap ningú”, responia enigmàtic. Més seriosament, i reincidint en les seves prioritats, el Tro de Cervera va parlar també del seu futur a mitjà termini. “Com sempre he dit, és prioritzar altres coses, i tinc la sort que puc fer-ho i sempre en la meva carrera he prioritzat l’esportiu. Sempre que he decidit jo ho he fet així i ho continuaré fent fins que em retiri. Si després, quan em retiri, em busco la vida d’una altra manera, me la busco, ja veurem. Però de moment en pista és on vull gaudir, i és aquí on es veu qui val i qui no”, concloïa.

Per l’altra banda, i ja parlant estrictament de la competició, enfocat en aquest cap de setmana a Tailàndia, va explicar que sortiria a l’FP1 amb tranquil·litat i que aquesta prova serviria per veure quins objectius poden tenir durant el GP, “com hem fet en els últims circuits”. Sobre quines expectatives té en el traçat en el qual va guanyar l’any 2019, va reconèixer que entrar directament a la Q2 i finalitzar dins del top-10 “seria un molt bon resultat”.

Text: Roger Amores / Foto: Marc Márquez

Total
0
Shares
Anterior
Tot preparat pel XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Tot preparat pel XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Palamós ha acollit la presentació de la prova

Posterior
Gran rebuda a l’inici del XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Gran rebuda a l’inici del XX Rally Costa Brava Històric by Motul

Palamós va acollir molta gent durant la jornada del dijous

També et pot interessar
Total
0
Share