Marc Márquez podria comprar l’equip Gresini

Ha sorgit el rumor en el paddock, i tot fa indicar que correrà amb Ducati

Després de l’article on vam desvetllar la possible arribada de Marc Márquez a Ducati, ahir va esclatar la bomba. Mentre que el cerverí va penjar un vídeo amb la música de Gerard Romero i la frase “están pasando cosas”, el diari As explicava que l’equip Gresini i el pilot català havien iniciat negociacions, i que l’acord era molt proper. A més, durant les últimes hores, al paddock ha aparegut un nou rumor: I si Marc Márquez compra el Gresini Racing Team?

Marc Márquez bevent Red Bull. MARC MÁRQUEZ

En primer lloc, cal destacar que és un rumor i una possibilitat que no acaba d’estar clara. Sempre s’ha explicat que Dorna no va permetre córrer a Valentino Rossi amb l’equip Mooney VR46, del qual és propietari. No obstant això, hi ha una fórmula en aquest cas que sí que podria ser més factible. Marc Márquez portaria amb ell a Red Bull, Estrella Galicia i Allianz, i també s’està parlant que Repsol podria deixar Honda, després de 28 anys de relació i 15 títols de campió, per continuar lligat al pilot cerverí. L’equip podria ser de Red Bull, per exemple, i Marc Márquez endur-se una gran part del pastís.

Per l’altra banda, i com vam indicar ahir, el sistema més factible seria el de no tocar la propietat de l’equip, però que les marques que acompanyen al català tinguessin un paper molt important en aquest moviment. En primer lloc, per alliberar-lo del contracte amb Honda, que com va explicar Ricard Jové, la clàusula de sortida podria rondar els 10 milions d’euros. Després, per poder afrontar el contracte del Tro de Cervera i tenir més ingressos, fet que seria vital per Gresini. Aquestes marques podrien passar a ser espònsors de l’equip, fent més viable econòmicament l’operació.

Alex i Marc Márquez amb bevent dues Estrella Galicia. MARC MÁRQUEZ

De moment, hi ha molta rumorologia i no es pot assegurar res, però les informacions que col·loquen a Marc Márquez a sobre d’una Ducati la temporada vinent han trasbalsat al paddock i no es parla de res més. Veurem com acaba aquesta pel·lícula, però de moment sembla que el guió s’està escrivint en italià.

Text: Roger Amores / Fotos: Marc Márquez

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Emocions a un altre nivell amb el nou CUPRA edició limitada Formentor VZ5 BAT

Emocions a un altre nivell amb el nou CUPRA edició limitada Formentor VZ5 BAT

“El CUPRA Formentor VZ5 BAT és un cotxe extraordinari amb unes prestacions

Posterior
Toni Bou guanya el seu títol número 33

Toni Bou guanya el seu títol número 33

El català aconsegueix el 17è campionat de trial a l'aire lliure consecutiu

També et pot interessar
Total
0
Share