1. Home
  2. Destacat
  3. Marchionne (Fiat-Chrysler) apunta a una aliança amb Apple per fabricar cotxes
Marchionne (Fiat-Chrysler) apunta a una aliança amb Apple per fabricar cotxes

Marchionne (Fiat-Chrysler) apunta a una aliança amb Apple per fabricar cotxes

0
0

Un cotxe Apple? Aquesta és la idea que té el President de Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, que creu que el gegant informàtic nord-americà i la seva companyia haurien d’aliar-se per fabricar un vehicle.

Sergio Marchione
Sergio Marchione

De moment, només és una idea expressada en el marc del Saló de lAutomòbil de Ginebra i després de confessar-se fan de la marca de la poma. Segons recull Motorpasión Marchionne va mostrar-se convençut que la credibilitat de la seva empresa farà que Apple els tingui en compte com «un dels jugadors que prendran en consideració» ja que «hi ha aspectes que ens poden interessar a les dues companyies».

Marchionne, a més, va declarar que la seva empresa estaria disposada a amollar-se a la forma de treballar d’Apple, quelcom, va dir, que no pot oferir tothom. Tot plegat en el marc de les transformacions que està experimentant la indústria de l’automòbil que vol deixar de vendre únicament cotxes per vendre mobilitat. I és en aquest sentit que Fiat Chrysler busca un soci amb el qual garantir la seva viabilitat i creixement.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *