Martín guanya a Bagnaia amb la victòria del convidat sorpresa Alex Márquez

El cerverí torna a ser primer en una esprint i el madrileny és a 11 punts del líder

Sis Ducati en les sis primeres posicions de la graella. Sortida dolenta de Jorge Martín, que ha perdut dues posicions i s’ha posat quart. Per l’altra banda, ‘Pecco’ Bagnaia continua primer, amb Alex Márquez segon i Enea Bastianini tercer. Al final del primer gir, tant Martín com les dues KTM, Jack Miller i Brad Binder en aquest ordre, han avançat a Bastianini.

En la segona volta, el petit dels Márquez ha sigut massa ambiciós i s’ha anat llarga en l’últim revolt intentant avançar a Bagnaia. Ha perdut la posició també amb Martín, i han començat una batalla que s’ha allargat durant tota la tercera volta. A la cinquena, sembla que Martín no està aconseguint igualar els temps de Bagnaia i Alex Márquez, però tampoc s’escapen a més de 0,4 segons. L’amenaça pel madrileny és Bastianini, que és quart i el pilot més ràpid de la pista.

Alex Márquez ha avançat a Bagnaia a cinc voltes pel final, i Martín ha aprofitat el moviment per també tirar-li la moto a l’italià. ‘Pecco’ ha passat de ser primer a ser tercer. A tres voltes pel final, el cerverí s’ha escapat a pràcticament 1 segon, demostrant ser el pilot més fort del cap de setmana. Martín també ha aconseguit treure mig segon al seu rival.

A dues voltes pel final, Jorge Martín ha tret 1 segon a les dues Ducati oficials, però també té a la mateixa distància la victòria; és en terra de ningú. A més, Bastianini està fent de guardaespatlles de Bagnaia, ja que no el sobrepassa per no treure-li punt malgrat tenir més ritme. Així doncs, el podi ha sigut amb Bagnaia tercer, Martín segon i Alex Márquez primer, que torna a guanyar una cursa esprint. El mundial s’ajusta encara més; només 11 punts entre els dos aspirants. Bastianini quart seguit de les dues KTM, amb Brad Binder per davant del seu company Jack Miller. Maverick Viñales ha finalitzat fora dels punts, desè.

Text: Roger Amores / Foto: Alex Márquez

Total
0
Shares
Anterior
DS Store Girona celebra el 25è Aniversari del Pitch & Putt Franciac amb estil

DS Store Girona celebra el 25è Aniversari del Pitch & Putt Franciac amb estil

En una celebració única, DS Store Girona partricipa amb entusiasme al torneig

Posterior
Bastianini es reivindica Bagnaia tercer i Martín quart

Bastianini es reivindica Bagnaia tercer i Martín quart

El madrileny perd terreny en una cursa on no ha lluitat pel podi

També et pot interessar
Total
0
Share