Martín salva la primera pilota de partit i és a 14 punts

Bagnaia no arrisca i finalitza cinquè
Jorge Martín en el Circuit Ricardo Tormo de València. JORGE MARTÍN

Gran sortida de ‘Pecco’ Bagnaia que s’ha col·locat primer, però Maverick Viñales li ha tornat l’avançament ràpidament. Jorge Martín, que era just al darrere del seu rival, ha generat moviment en les primeres posicions en sobrepassar a Bagnaia. Ha acabat el primer gir amb Brad Binder segon, Marc Márquez tercer, Martín quart i Bagnaia cinquè. En la segona volta, el madrileny s’ha situat per davant del Tro de Cervera, amb Bagnaia perdent el grup capdavanter.

En la sisena volta comencen les hostilitats. Els quatre primers es van atacant, beneficiant a Bagnaia que s’apropa. A la vuitena, Binder primer, Martín segon i Márquez tercer. Uns revolts més tard, el madrileny es posa al capdavant de la cursa. A quatre voltes pel final, ‘Diggia’ és enganxat a Bagnaia, però sembla que li farà d’escuder. A dues voltes pel final, el pilot de Gresini és clarament més ràpid que ‘Pecco’, però no el vol avançar. Viñales s’ha allunyat del top-3, i sembla que no hi haurà canvi de posicions.

Finalment, no hi ha hagut cap moviment, amb Martín primer, Binder segon i Márquez tercer. Viñales s’ha hagut conformar amb la quarta posició, amb Bagnaia cinquè, que ha travessat la línia de meta custodiat per tres Ducati. Amb aquest resultat, Martín salva la primera pilota de partit i escurça la distància de punts a 14. Per ser campió, el madrileny hauria de finalitzar primer i Bagnaia sisè o pitjor. L’italià ha corregut amb la calculadora a la mà i no ha arriscat en cap moment.

Text: Roger Amores / Foto: Jorge Martín

Total
0
Shares
Anterior
Les reaccions al marcatge de Jorge Martín a ‘Pecco’ Bagnaia

Les reaccions al marcatge de Jorge Martín a ‘Pecco’ Bagnaia

El madrileny ha ideat una estratègia per posar nerviós al seu rival

Posterior
Sasaki acomiada la temporada amb victòria en la celebració de Masià

Sasaki acomiada la temporada amb victòria en la celebració de Masià

David Alonso i Iván Ortolá han tancat el podi

També et pot interessar
Total
0
Share