1. Home
  2. Motos
  3. Marxandatge pels entusiastes d’Aprilia
Marxandatge pels entusiastes d’Aprilia

Marxandatge pels entusiastes d’Aprilia

0
0

En el seu retorn a la categoria reina del campionat del món de motociclisme l’any 2015, un abans del que s’havia previst per disputar el mundial de MotoGP, la marca Aprilia, del Grup Piaggio, llança la seva línia Aprilia_1de peces i productes esportius “Be a Racer”, en la qual es poden trobar múltiples i variats productes vinculats d’una o altra manera amb l’alta competició.

Des de samarretes a fundes protectores per a qualsevol tipus de smartphone, passant per bateries suplementàries dissenyades com el puny d’una moto per carregar els nostres components electrònics, o uns atractius auriculars, es poden trobar al catàleg ‘Be a Racer’.

Aprilia_2Les samarretes, tant en blanc com en negre, es troben disponibles per un preu de 39,14 euros; una nova funda per l’Iphone 5 o el Samsung Galaxy S5 es pot adquirir per només 14 euros; els auriculars o la funda per a la tablet valen 17 euros, i la bateria suplementària té un preu recomanat de 24 euros. En tots els valors esmentats s’hi ha d’afegir el corresponent IVA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *