1. Home
  2. Actualitat
  3. Maserati inaugura la temporada d’esquí a Baqueira Beret
Maserati inaugura la temporada d’esquí a Baqueira Beret

Maserati inaugura la temporada d’esquí a Baqueira Beret

0
0

Maserati va inaugurar ahir la temporada d’esquí amb una nova edició del Maserati Winter Tour. Un esdeveniment comercial que posa a disposició dels esquiadors de l’Hotel La Pleta de Baqueira Beret diversos models de la marca perquè puguin fer proves de conducció o provar de personalitzar el seu vehicle ideal.

Foto: Maserati
Foto: Maserati

Per segon any consecutiu la Casa del Trident va tornar a escollir aquest establiment aranès perquè”comparteix  amb Maserati elegància i sofisticació, característiques que defineixen la marca del Trident des de fa ja més de 100 anys”.

Els assistents en la inauguració de la Maserati Winter Tour van ser rebuts per un Maserati Lounge al pati de l’hotel on van poder personalitzar-lo amb les diferents variants que ofereix la marca a través d’una pantalla de realitat virtual. Posteriorment qui ho va voler va poder fer una prova de conducció al volant del model dels models Quattroporte S Q4, Ghibli S QR o Lounge, tots ells equipats amb pneumàtics d’hivern. L’activitat va ser dirigida per pilots professionals de la Maserati Driving School.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *