1. Home
  2. Actualitat
  3. MASERATI LEVANTE: El vendaval de Mòdena
MASERATI LEVANTE: El vendaval de Mòdena

MASERATI LEVANTE: El vendaval de Mòdena

0
0

Levante. Així es diu el primer SUV de Maserati que estarà disponible al juny des de 82.275 euros i en tres motoritzacions, dues de gasolina i una altra dièsel.

Text: Sergi Mejías / Fotos: Maserati

Maserati Levante
Maserati Levante

SUV exclusiu

El nou Maserati Llevant va veure la llum en el passat Saló de Ginebra i està cridat a convertir-se en el rei de les vendes de la seva categoria. La novetat i l’exclusivitat són dos arguments prou sòlids per plantar cara al Porsche Cayenne, Audi Q7 i companyia.

Gran

Amb cinc metres de llarg estem davant d’un SUV llarg i també pesat doncs Maserati anuncia 2.205 quilos per a la versió dièsel, pes superior als seus rivals. No obstant això, la signatura de Modena ja s’ha encarregat que no sigui un llast en el seu dinamisme esportiu.

Tot terreny

Maserati Levante
Maserati Levante

La presència d’una suspensió pneumàtica que permet variar la seva altura al costat d’unes cotes raonables, com l’angle d’atac, li permet oferir unes prestacions offroad a l’altura. A la carretera Maserati assegura un dinamisme que res ha d’envejar a les seves berlines.

Tres motors

El Levante compta amb tres motors, dos de gasolina i un dièsel. La configuració és un V6 Biturbo de 3 litres que lliura 350 i 450 CV mentre que el gasoil anuncia una potència de 275 CV.

Espaiós per dins

Maserati Levante
Maserati Levante

Una distància entre eixos de tres metres, la més gran de la seva categoria, l’habilita per brindar un interior espaiós. Les places del darrere són ideals per a dos adults i compta amb espai per a un tercer passatger.

Cars

El Levante arriba en dos acabats: Luxury i Sport, però compta també amb paquets especials com el Zegna Edition que incorpora acabats en cuir i seda elegits pel mateix Zegna. Els preus van des dels 82.275 euros de la versió dièsel als 105.360 del 430 CV; l’altra opció de gasolina es reserva per a països on la potència de l’altre model pugui ser un obstacle en qüestió de fiscalitat.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *