1. Home
  2. Actualitat
  3. Maserati reestilitza el Quattroporte
Maserati reestilitza el Quattroporte

Maserati reestilitza el Quattroporte

0
0

El Maserati Quattroporte, vaixell insígnia de la marca, s’actualitza amb un restyling en el seu exterior, interiors més refinats i un increment d’elements d’alta tecnologia.

El Maserati Quattroporte
El Maserati Quattroporte

El nou Quattroporte estarà disponible a partir de juny 2016. Des del dia del llançament de la sisena generació, el vaixell insígnia de Maserati ha estat venut a més de 24.000 clients a 72 països d’arreu del món.

Renovada línia exterior sense perdre identitat

El nou Quattroporte es caracteritza exteriorment per una línia dels para-xocs renovada, amb perfil en negre mat en el davanter i spoiler en negre mat al cul. També la nova graella davantera, icona de la identitat de Maserati, té ara unes noves formes, inspirades en el concept Alfieri i ja presentada al Levante: més cònica i imponent, introdueix elements nous verticals cromats fent contrast amb la profunditat donada per les formes “boca de tauró”. Altres detalls que caracteritzen el nou Quattroporte són els faldons laterals en negre mat i els miralls retrovisors externs, lleugerament modificats en les seves línies per incorporar nous elements tecnològics.

A la graella davantera, entre les sortides d’aire i el radiador del motor, s’ha inserit un Air Shutter regulat elèctricament. L’Air Shutter permet una regulació òptima de les temperatures dels líquids del motor i, al costat de l’optimització dels para-xocs davanters i del darrere, dels transportadors i el fons pla, es millora la resistència aerodinàmica del vehicle en un 10%.

Més funcionalitat a l’interior

Les millores en els interiors han estat pensades per ressaltar la puresa del conjunt, ressaltant només les parts funcionals i buscant la integració dels nous elements en la interfície a la zona del infoentreteniment i a la consola del túnel.

Al detall, a la zona central del redissenyat quadre de comandament ara s’hi troba un display d’alta resolució de 8,4 “amb funció multi-touch. Aquesta àrea es caracteritza per un nou element en el qual s’han integrat de manera contínua la pantalla, el nou climatitzador i un nou túnel central, emfatitzant la puresa de la composició volumètrica típica del Quattroporte

També la part inferior del quadre de comandament ha sofert modificacions, presentant ara un doble selector de rotació per a la regulació del volum i els controls del sistema infotelemàtic i el buit per al telèfon.

L’exercici d’estil realitzat sobre aquests elements funcionals ha permès simplificar la zona central del quadre de comandament.

Millores en infoentreteniment

El nou sistema d’infotainment és compatible amb les funcions de screen mirroring per smartphone tant d’Apple CarPlay com Android.

Tots els models de Quattroporte ara disposen d’un sensor per controlar la qualitat de l’aire AQS (Air Quality Sensor), que millora de forma notable el confort a bord dels ocupants. Aquest sistema s’associa amb un sensor intel·ligent i un sistema d’anàlisi del senyal que calcula els nivells de contaminació externa i impedeix l’entrada a l’habitacle d’aire contaminat i gasos tòxics.

Totes les versions del Quattroporte estan equipades amb una caixa de canvis automàtica ZF de 8 velocitats i sistema d’amortiment controlada electrònicament Skyhook; distribució de pesos 50:50 i un extensiu ús de l’alumini en el xassís.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *