1. Home
  2. Actualitat
  3. Maseratti present en els premis Gentleman que recullen el seu ADN
Maseratti present en els premis Gentleman que recullen el seu ADN

Maseratti present en els premis Gentleman que recullen el seu ADN

0
0

El torero José María Manzanares, l’actor malagueny Antonio Banderas, Paco Arango i els germans Roca són alguns dels guardonats en la III edició dels premis Gentleman, on la revista del mateix nom pretén retre homenatge a destacades figures de diferents camps, des del art als negocis passant per la gastronomia o el cinema, persones que encarnen els valors de la revista com l’elegància i el gust per la bellesa.

Jordi Roca va ser un dels guardonats en els premis Gentleman
Jordi Roca va ser un dels guardonats en els premis Gentleman

La gala va ser patrocinada per Maseratti qui entén que l’elegància i el gust per la bellesa formen part del seu ADN. Els guardonats van arribar a la gala de lliurament de premis a bord dels models Ghibli i Quattroporte realçant l’elegància i estil dels premiats.

Silvia Pini, Directora de Màrqueting i Comunicació de Maseratti va fer lliurament del premi Gentleman a l’escriptor i premi nacional espanyol de les lletres, Luis Goytisolo. “És un honor per a Maseratti estar al costat de persones tan rellevants i que porten el gust per les coses belles i l’elegància discreta implícitament en la seva tasca diària. Maseratti comparteix aquesta forma de vida i amb la seva presència vol manifestar el seu suport i agraïment a la revista Gentleman per la seva tasca en aquest sentit “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *