1. Home
  2. Actualitat
  3. Les matriculacions de cotxes elèctrics augmentaran un 14% a l’Estat Espanyol
Les matriculacions de cotxes elèctrics augmentaran un 14% a l’Estat Espanyol

Les matriculacions de cotxes elèctrics augmentaran un 14% a l’Estat Espanyol

0
0

La nova normativa d’emissions fixades per la UE provocarà un increment en les matriculacions de vehicles elèctrics

Gràfic matriculacions previstes de vehicles
Gràfic matriculacions previstes de vehicles

Les matriculacions de cotxes elèctrics augmentaran un 14% a l’Estat Espanyol el proper any. Són dades de MSI per Sumauto, especialista en portals verticals d’automoció que integra Autocasión i AutoScout24, entre d’altres.

La normativa comunitària estableix que la mitjana d’emissions que venguin les marques el 2020 no haurà de superar els 95 g / km de CO2. Per sobre d’aquesta dada, els fabricants hauran de pagar 95 euros per cada gram d’excés i cotxe. Això podria comportar multes milionàries. És per això que impulsaran la comercialització de models elèctrics.

Això explica que siguin les empreses les que previsiblement acaparin un major volum de vehicles elèctrics matriculats el 2020. Segons les estimacions fins arribar a les 6.878 unitats.

Augment de l’KM0

Aquesta xifra es veurà impulsada principalment per les automatrícules que hauran de realitzar els concessionaris per contemporitzar amb les marques. En aquest context, no seria d’estranyar que a partir del segon semestre del 2020 es produeixi una forta concentració de models elèctrics automatriculats de KM 0 o ocasió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *