1. Home
  2. Presentacions
  3. MAZDA 3 Nova era
MAZDA 3 Nova era

MAZDA 3 Nova era

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Mazda

EN SITUACIÓ
Des del seu llançament el 2003, Mazda ha venut ni més ni menys que 6 milions d’unitats a tot el món i a l’Estat Espanyol concretament ha viscut un creixement del 364% des 2012-2018 amb un total de 21.360 unitats venudes el curs passat.

DISSENY
El nou Mazda3 reflecteix la interpretació més evolucionada del llenguatge de disseny Kodo, inspirada en l’essència de l’estètica japonesa. Arriba en dues versions: cinc portes en color vermell i polymetal ramat i sedan també en polymetall ramat.

ELS MOTORS
Està impulsat pel motor dièsel 1.8 l. SKYACTIV-D D’116 CV i el gasolina 2.0 l. SKYACTIV-G de 122 CV. Tant el SKYACTIV-X com el SKYACTIV-G han adoptat el sistema M Hybrid de Mazda, consistent en una bateria d’ió liti de 24 V i 600 kJ, més un transformador DC / DC, i etiqueta ECO.

INNOVACIÓ MECÀNICA
El nou Mazda3 serà el primer model a muntar l’innovador motor SKYACTIV-X de Mazda, una unitat de combustió amb encesa per compressió controlat per espurna.

MÉS SEGUR
La nova generació incorpora solucions com un nou Detector de fatiga amb càmera, Detector de trànsit davanter (FCTA) millora la seguretat a les cruïlles i Assistent de trànsit i creuer (CTS) presta assistència al maneig de l’accelerador, el pedal del fre i el volant, entre d’altres.

LA GAMMA
Tres són les versions del Mazda3 com Origin (s’incorpora de sèrie el Head Up Display i E-Cal …), Evolution (accés sense clau …) i Zenith (sistema so Bose amb 12 altaveus …). I afegir dos packs safety.

PREUS I COM PAGAR-HO
El model d’accés és el 2.0 Skyactive G de 122 CV Origin per 23.415 euros. Mazda ha posat en marxa un rènting per a particulars anomenat Rent & Drive que inclou reparacions, manteniment, assegurança i impostos per 300 euros al mes.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *