1. Home
  2. Actualitat
  3. Mazda amplia el seu compromís amb Aldeas Infantiles SOS
Mazda amplia el seu compromís amb Aldeas Infantiles SOS

Mazda amplia el seu compromís amb Aldeas Infantiles SOS

0
0

Amb l’esperit d’homenatjar a aquells que, com Mazda, trenquen amb allò establert per fer les coses millor, el fabricant d’automòbils japonès continua amb la seva col·laboració a llarg termini amb Aldeas Infantiles SOS. Al llarg de l’any passat, ja fos mitjançant la cessió de vehicles, l’organització d’activitats educatives i culturals o la donació d’equips de l’empresa, Mazda va ser un soci molt actiu amb Aldeas Infantiles SOS a tot Europa.

Mada aldeas infantiles

L’atenció se centra sempre en els nens. Els treballadors de Mazda Europa, per exemple, van recaptar gairebé 14.000 euros per a un poble de Romania gràcies a les vendes que feien a les instal·lacions de l’empresa. Uns 50 empleats de la seu de Leverkusen (Alemanya) també van oferir el seu temps de manera voluntària per pintar una escola bressol propera que estava gestionada per SOS.

Mazda Automòbils Espanya, a més de donar diners i cedir dues unitats del seu monovolum Mazda5 per al trasllat de nens, van organitzar conferències amb els estudiants de mecànica i fins i tot va oferir períodes de pràctiques als concessionaris de Madrid. La plantilla de Mazda en altres països va col·laborar subministrant regals de Nadal, pagant els serveis públics i altres despeses d’una casa en el poble de Lekenik i va donar una cuina per un nou poble.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *