1. Home
  2. Actualitat
  3. Mazda CX-3: Esportivitat en format crossover
Mazda CX-3: Esportivitat en format crossover

Mazda CX-3: Esportivitat en format crossover

0
0

6DYF8thrrBPZn9H9HBGKGITZXRUVR0jvSW8Sq6T0Qf4

Amb un disseny extraordinari basat en l’estil KODO tan característic de la marca japonesa, aquest compacte, atractiu i urbà crossover arriba al mercat per presentar molta guerra.

Text: Albert Alsina | Fotos: Mazda.

Després de tres llançaments dins el primer trimestre d’aquest any (Mazda2, CX-5 i 6), Mazda torna a la càrrega amb un dels seus productes més ambiciosos. El CX-3 promet grans dosis d’esportivitat i una gran hxOEbaW0VDqVfmoOxWBbIiiJPHxsSVZ8nErxUdVlHlEcapacitat d’ús en tot tipus de situacions.

Per poder ser més competitius en el vell continent, la marca de Hiroshima presenta aquest model en un segment que no tenia i amb unes dimensions d’allò més compactes: 4,28 metres de llargada amb un interior de cinc places per a persones adultes.

Tot i que pot ser una bona alternativa als SUV de mida mitjana, aquest CX-3 presenta una imatge refinada, dinàmica i afilada pels quatre costats. Sense ser radical al màxim, emana una forta sensació de velocitat i precisió.

El CX-3 està disponible amb tracció davantera o a les quatre rodes i la seva vocació és clarament asfàltica. Compta amb diferencial posterior de nou desenvolupament en la versió AWD i unes dimensions exteriors compactes i de notable lleugeresa.

GWzsLBkaymE0L_kuvtJZSdqpXloGBwaAcyui1AshPPkL’usuari pot elegir entre dos motors de gasolina de 2.0 litres i una dièsel de 1.5 litres amb tecnologia Skyactiv. Tots dos poden anar associats a una caixa de canvis manual de sis velocitats o l’automàtica amb el mateix nombre de relacions.

L’amalgama de sistemes de seguretat és excel·lent, com l’i-Activsense (amb detector d’obstacles en angle mort, assistent de frenada d’emergència, alerta de trànsit del darrere, programador de velocitat actiu i detector de fatiga). A més ofereix el nou sistema de connectivitat MZD Connect, pantalla de 7 polzades a la consola central, ràdio a través d’Internet i comandament HMI Commander, entre altres elements.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *