1. Home
  2. Cotxes
  3. Mazda llança el nou CX-9
Mazda llança el nou CX-9

Mazda llança el nou CX-9

0
0

Mazda llançarà, al desembre, el nou CX-9, un SUV de set places que arribarà en edició limitada a 100 unitats i que tindrà un preu de 42.000 euros.

Mazda CX-9

El Mazda CX-9 adopta el nou llenguatge de disseny KODO on hi destaquen la nova graella davantera en forma d’ala, el nou disseny dels llums davanters bi-xenó amb llums diürns LED i una part posterior redissenyada amb noves òptiques. En el seu interior, els acabats de la consola frontal i els panells decoratius de color bordeus són els seus trets característics.

Sota el capot, el Mazda CX-9 munta el potent motor de gasolina V6 de 3,7 litres que té una potència de 273 CV i que va associat a una caixa de canvis automàtica de sis velocitats en mode d’accionament seqüencial. A més, disposa del sistema de tracció total amb repartiment actiu de parell que permet repartir la tracció entre els eixos davanter i posterior (de 100/0 a 50/50), la qual cosa proporciona la quantitat justa de parell necessària en cada situació.

En l’apartat de seguretat activa, el nou SUV de la marca japonesa incorpora la tecnologia i-ACTIVSENSE basada en sensors de radar amb elements com el sistema davanter de detecció d’obstacles (FOW), el sistema de llums de llarg abast (HBC), el sistema d’alerta de canvi involuntari de carril (LDWS) i l’alerta de trànsit posterior (RCTA).

El nou Mazda CX-9 ofereix un gran equipament de sèrie en l’acabat Luxury (únic disponible), entre els quals hi ha l’equip de so bose amb 10 altaveus, el climatitzador davanter i posterior o el maleter d’obertura elèctrica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *