1. Home
  2. Actualitat
  3. Mazda llança FlexiOpción amb manteniment i seguretat Mazda 730 gratuïts
Mazda llança FlexiOpción amb manteniment i seguretat Mazda 730 gratuïts

Mazda llança FlexiOpción amb manteniment i seguretat Mazda 730 gratuïts

0
0

Mazda ha iniciat la comercialització de FlexiOpción, un producte financer que permet al client adquirir el seu vehicle Mazda de nova generació – Mazda3, Mazda6 o Mazda CX-5 – i decidir si el torna, se’l queda o el renova per un altre model de la marca al finalitzar el període de finançament escollit.

Mazda

Gràcies a FlexiOpción, Mazda ofereix ara la forma més còmoda i fàcil de comprar un Mazda pertanyent a la nova generació de models amb tecnologia SKYACTIV, ja que el client podrà gaudir de terminis de pagament assequibles des de 24 fins a 48 mesos i li ofereix la possibilitat d’estrenar el model de Mazda que millor s’ajusti a les seves necessitats, sempre coneixent per endavant el valor futur que tindrà el seu vehicle una vegada acabi el termini. En aquest moment, a més de canviar el seu vehicle per un altre Mazda, el propietari podrà optar per torna’l sense cap cost addicional o bé quedar-se’l, abonant l’última quota de finançament.

A més, en adquirir el seu nou Mazda amb FlexiOpción, el client gaudirà del manteniment gratuït del seu vehicle i rebrà la Seguretat Mazda 730 de regal, que suposa una ampliació de cobertura davant d’averies de cinc anys o 150.000 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *