1. Home
  2. Cotxes
  3. Mazda presenta l’Hazumi
Mazda presenta l’Hazumi

Mazda presenta l’Hazumi

0
0

Mazda presenta al Saló de l’Automòbil de Madrid el concept Mazda Hazumi, un model urbà de cinc portes que avança les línies del futur vehicle del segment B de la marca.

Concept_Mazda_Hazumi_01

El Mazda Hazumi, que es presenta per primera vegada a Espanya, suposa la següent evolució del disseny Kodo de Mazda. El disseny Kodo busca captar la fugaç tensió, bellesa i potència dels éssers vius en moviment.

Mazda ha donat una gran importància a l’aerodinàmica. S’ha optimitzat el flux d’aire sobre la part superior de la carrosseria i s’ha creat una estructura inferior als  baixos que redueix les turbulències. Tots aquests elements, adaptats de forma específica a la mida compacte del vehicle, fan que aquest tingui un gran comportament aerodinàmic.

L’habitacle, molt compacte, s’ha dut el més enrere possible. Amb això, s’ha aconseguit situar el centre de gravetat a prop de les rodes posteriors i crear un exterior en forma de cunya que comença en una secció davantera baixa i pronunciada, que es va elevant cap a la part posterior, amb la qual cosa transmet una forta sensació de moviment cap endavant. La seva silueta afilada es diferencia clarament del  corrent de disseny en els subcompactes. Els voladissos curts i els imponents passos de roda davanters sobresurten per sobre dels pneumàtics – d’una mida imponent – i tot el conjunt subratlla l’aspecte atlètic i contundent del cotxe.

El Mazda Hazumi també incorpora la tecnologia Skyactiv, el sistema de seguretat proactiva iActivsense i la connectivitat avançada MZD Connect que ja ofereix la nova generació de models Mazda

A més, la presentació del nou concept urbà de Mazda coincideix amb la del nou motor Skyactiv de 1.5 litres, un nou propulsor dièsel net de baixa cilindrada que situa les seves emissions de CO2 per sota de 90g / km.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *