1. Home
  2. Actualitat
  3. MERCEDES AMG GT R L’increïble Hulk
MERCEDES AMG GT R L’increïble Hulk

MERCEDES AMG GT R L’increïble Hulk

0
0
Mercedes AMG GT R
Mercedes AMG GT R

Verd com el personatge del còmic de Marvel. I poderós, com quan emprenyen al professor Bruce Banner. Així és el Mercedes AMG GT R que hem tingut ocasió de provar; seductor per fora però per dins una màquina de devorar corbes.

Abans unes dades per posar-vos en antecedents i anem realment a per les sensacions que destil·la. Dir que està impulsat per un motor V8 de 4.0 biturbo de 585 CV i 699 Nm de par. Accelera de 0 a 100 km / h en 3,6 segons i arriba als 318 km / h. I pesa el mateix que un Classe C (1.555 quilos).

Entrem en matèria. Entrar i asseure’ns resulta més senzill del que podria semblar. A la dreta a la consola central tot un seguit de comandaments ens permetran controlar des dels modes de conducció a la duresa de la suspensió així com també el so. I en groc el regulador del control de tracció per afinar encara el ‘set up’.

Premem el botó d’arrencada i el V8 cobra vida. Anem conduint molt baixos, essent el centre d’atenció per on passem. Per fi deixem enrere la ciutat i comencem a gaudir d’una part de la seva potència. No només accelera el que no et pots arribar a imaginar, també frena i s’aguanta. Empenyent des del darrere, és una font inesgotable de sensacions i transmet més que altres rivals com l’Audi R8.

Pots anar ràpid, molt, molt ràpid amb l’electrònica com a aliada. Cada nivell que puges (Confort, Sport, Sport +, Race i una manera Individual) necessites més mans. Res com un circuit per gaudir del seu potencial perquè en carretera oberta no té cap sentit.

Ens falta espai per seguir explicant coses, però pensa que calça pneumàtics de 275 davant i 325 darrera.

I el preu? 199.000 euros … “Si jo fos ric …”.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *