1. Home
  2. Actualitat
  3. Mercedes-Benz anuncia l’arribada de la nova Classe C
Mercedes-Benz anuncia l’arribada de la nova Classe C

Mercedes-Benz anuncia l’arribada de la nova Classe C

0
0

Mercedes – Benz ha desenvolupat una generació completament nova de la Clase C que estableix nous barems i que obrirà un altre capítol d’èxits en el segment del luxe de la gamma intermèdia. Un concepte intel·ligent de construcció lleugera que permet reduir el pes del vehicle fins a 100 quilograms, excel·lents propietats aerodinàmiques i nous motors de baix consum fan de la Classe C l’estàndard d’eficiència a la seva categoria.

Mercedes-Benz C250, AMG Line, Avantgarde, Diamantsilber metallic

Un ampli ventall de nous sistemes d’assistència a la conducció ofereix el màxim nivell de seguretat. El nou tren de rodatge, opcionalment amb suspensió pneumàtica, és la clau d’un confort exemplar de rodament i d’una gran agilitat de conducció. La nova Classe C destaca també pel seu disseny avançat, amb trets nítids i al mateix temps suggestius, i per un acabat interior d’alta qualitat. Nombroses innovacions i detalls d’equipament subratllen el confort estimulant i l’esportivitat conreada de la berlina. Com a resultat de totes aquestes mesures augmenta la impressió de valor de la nova Classe C a cotes, que fins ara, només es trobaven en les gammes més altes. La nova Classe C Berlina arribarà als concessionaris a mitjans de març de 2014.

Els motors de gasolina i diesel potents i eficients, tots ells equipats amb funció de parada i arrencada ECO i homologats amb nivell Euro 6, garanteixen prestacions molt bones i un elevat plaer al volant.

Quan el vehicle surti al mercat s’oferiran tres motors. El propulsor dièsel del C 220 BlueTEC i els dos motors de gasolina C 180 i C 200. Mercedes – Benz ampliarà clarament l’oferta de motors poc després de la introducció en el mercat, S’hi afegirà, per exemple, un nou motor dièsel compacte de 1,6 litres de cilindrada. Entre els avantatges d’aquesta mecànica cal destacar el menor pes, un disseny compacte i un consum específic de combustible baix. El motor de quatre cilindres, amb turbocompressor senzill té una cilindrada de 1.598 centímetres cúbics. En funció del  dimensionament desenvolupa 115 o 136 CV i posa a disposició un parell motor nominal de 280 i 320 Nm respectivament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *