1. Home
  2. Presentacions
  3. MERCEDES-BENZ CLASSE E 220 D Un líder tecnològic
MERCEDES-BENZ CLASSE E 220 D Un líder tecnològic

MERCEDES-BENZ CLASSE E 220 D Un líder tecnològic

0
0

E2016_01Afortunadament, encara queden coses per inventar en el sector de l’automòbil, un apassionant univers que en l’actualitat no cessa d’aportar innovacions interessants. Com si fos una luxosa passarel·la sobre rodes, la desena generació de la berlina Classe E destaca per la seva exhibició tecnològica. Un cop més, Mercedes-Benz marca el destí dels cotxes en matèria de seguretat, al mateix temps que es postula com a marca de referència en connectivitat.

Malgrat la seva immensa grandària -4,92 metres-, aquest fantàstic i exclusiu automòbil proposa una estètica moderna, elegant i esportiva presidida per un capó allargat, que es combina amb voladissos curts. L’interior pot incorporar dos amplis displays d’alta definició que conformen un quadre d’instruments en forma de pantalla panoràmica i que permet la seva visualització en tres diferents estils.

E2016_04Per incrementar el nivell de protecció dels passatgers, la flamant Classe E ve equipada amb un enginyós sistema actiu que aparta els ocupants de la porta en cas de col·lisió lateral, per tal de reduir les conseqüències de l’impacte. Però l’aportació més interessant del vehicle és el detector de cotxes que vénen en direcció contrària, un enginy que adverteix al conductor si pretén iniciar un avançament. També pot reconèixer la presència de vianants a la via i fer una frenada d’emergència.

Menció especial mereix l’avançat sistema d’obertura intel·ligent desenvolupat pels enginyers de la marca alemanya. Disponible de moment únicament si s’associa amb terminals smartphone Samsung d’última generació, permet obrir i posar el cotxe en marxa mitjançant el propi telèfon. Amb aquest avanç, el propietari pot aprofitar el seu codi per delegar remotament la funció de clau a altres persones. A més, pot equipar una opció que permet estacionar totalment sol, pilotat des de l’exterior mitjançant una aplicació del telèfon mòbil.

E2016_10Una de les mecàniques més equilibrades d’aquest automòbil és el motor turbodièsel 4 cilindres de 194 CV, capaç de llançar el vehicle fins als 240 km / h, accelerar de 0 a 100 km / h en 7,3 segons i de signar un brillant registre de consum mitjà homologat, de 3,9 l / 100 km, amb emissions de CO2 de 102 g / km. Per la seva banda, el conjunt de suspensions ofereix un equilibri magistral entre confort i dinamisme

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *