1. Home
  2. Actualitat
  3. Mercedes Benz presenta el Concept Classe X que es fabricarà a Barcelona
Mercedes Benz presenta el Concept Classe X que es fabricarà a Barcelona

Mercedes Benz presenta el Concept Classe X que es fabricarà a Barcelona

0
0

Mercedes-Benz Vans presentà a Estocolm el Concept CLASSE X com a bestreta palpable del seu nou pickup, la Classe X. El primer pickup de gamma alta combina el millor de dos mons. Mercedes-Benz posa aquest fet en escena de manera impressionant amb les dues variants de disseny del concept car. El Concept CLASSE X Powerful Adventurer ratifica que la futura Classe X posseirà tots els atributs d’una pickup clàssica, com robustesa, funcionalitat, capacitat de càrrega i aptitud tot terreny. El Concept CLASSE X Stylish Explorer va un pas més endavant i mostra el que distingirà a la pickup amb l’estrella. Des del disseny característic i el confort i el dinamisme de conducció típics de la marca fins a la seguretat: el nou
model serà un Mercedes de soca-rel. Mercedes-Benz és el primer fabricant d’automòbils de luxe que respon a les noves expectatives dels clients en el segment global de les pickups mitjanes. Per primera vegada, aquests robustos models amb una tona de càrrega útil per a cinc persones resulten atractius com a expressió d’estil en el treball i com automòbil familiar.

En paraules de Dr. Dieter Zetsche, president de la Junta Directiva de Daimler AG i responsable de Mercedes-Benz Cars: “Amb el Mercedes-Benz pickup completem un dels últims buits de la nostra gamma de vehicles. I és que el nostre objectiu és oferir a cada client just el vehicle que necessita. Per això, la Classe X marcarà nous estàndards en aquest segment que no deixa de créixer”.

Sortirà a la venda a finals de 2017 amb el nom Mercedes-Benz Classe X. Els mercats objectius per al nou model són l’Argentina, el Brasil, Sud-àfrica, Austràlia i Europa. La nova sèrie sortirà a la venda a un preu atractiu en el seu segment. El pickup es fabricarà en règim conjunt amb l’aliança Renault-Nissan. La producció per al mercat europeu, australià i sud-africà donarà començament el 2017 a la planta de Nissan a Barcelona. La Classe X per al mercat llatinoamericà es fabricarà a partir del 2018 a la planta de Renault a Còrdova, Argentina.

Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Exterieur, Weißmetallic // Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Exterior, White metallic
Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Exterior, White metallic

 

El mercat dels pickups mitjans es troba en un procés de renovació a tot el món. Aquest concepte de vehicle ha deixat de ser només una simple «Bèstia de càrrega» i gaudeix d’una creixent acceptació com a automòbil versàtil per l’ús mixt, professional i privat, i també com a vehicle privat. El percentatge de pickups utilitzats per usuaris particulars creix contínuament des de fa anys.

Com és habitual en la marca Mercedes-Benz, la Classe X estarà disponible amb diferents equipaments per a la personalització de l’exterior i l’interior. A això s’afegeix una gamma d’accessoris desenvolupada específicament per la marca premium per a la pickup. Per exemple, cobertes per la caixa de càrrega i diferents elements de disseny. Gràcies a l’acreditada estratègia de mòduls, l’interior inclourà nombrosos components coneguts i apreciats pels clients de la Classe C i la Classe V, des de materials d’alta qualitat amb un acabat perfecte i un sistema de infoentreteniment de gamma alta fins als seients confortables i ergonòmics.

Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Exterieur, Lemonaxmetallic // Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Exterior, Lemonax metallic
Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Exterior, Lemonax metallic 

La gamma de motors es caracteritza per la seva varietat. Per impulsar el model topall de gamma es munta un motor dièsel V6 en combinació amb la tracció integral permanent 4MATIC. El motor d’elevat parell és la base d’un gran dinamisme, tant en carretera com fora de l’asfalt. El sistema de tracció a les quatre rodes combina un sistema electrònic de tracció amb una caixa de transferència amb desmultiplicació per a tot terreny inclosa i dues bloquejos de diferencial. El sistema de tracció i els bloquejos de diferencial acoblables per via elèctrica transmeten la força de propulsió a les rodes que poden convertir-la millor a tracció. Per conduir sota condicions extremes camp a través poden bloquejar el diferencial de l’eix posterior i el diferencial central. D’aquesta manera és possible superar amb seguretat obstacles de tota mena o pendents pronunciades.

En l’actualitat, el país amb la major quota de mercat dels pickups mitjans és Austràlia amb un 14,1%, seguida d’Argentina amb un 11,6%. Amb això, un de cada vuit vehicles matriculats en els dos països és un pickup de la categoria de pes d’una tona. Al Brasil, el percentatge dels pickups mitjans suposa gairebé un 5% del mercat total de vehicles. A Alemanya és només un 0,5 per cent, a Gran Bretanya 1,3%, a Turquia 1,4% i a Rússia 0,8%.

Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Interieur, Kombination aus weißem Nappaleder und braunem Nubukleder // Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Interior, Mix of white nappa leather and brown nubuck leather
Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer – Interior
Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer (rechts) und Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer (links) // Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer (right) and Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer (left)
Mercedes-Benz Concept X-CLASS stylish explorer (dreta) and Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer (esquerra)
Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Interieur, Kombination aus schwarzem Nappaleder in Glanzoptik und schwarzen, geprägten Lederflächen im Carbon-Stil, Akzente in der Farbe des Exterieurlacks (Lemonaxmetallic) // Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Interior, Mix of glossy black nappa leather and carbon-style black embossed leather surfaces, Highlights in colour of exterior paint finish (lemonax metallic)
Mercedes-Benz Concept X-CLASS powerful adventurer – Interior  (lemonax metallic)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *