1. Home
  2. Cotxes
  3. Mercedes-Benz renova la Classe A
Mercedes-Benz renova la Classe A

Mercedes-Benz renova la Classe A

0
0

Mercedes – Benz presenta la nova generació del Classe A que arribarà als concessionaris a finals de setembre.

Classe A

A l’exterior hi destaquen les marcades línies, tant de la carrosseria com les de finestres, i el nou para-xocs frontal que té una forma que ens recorda a una fletxa.

El quadre d’instruments de disseny tubular amb esferes i els interruptors galvanitzats incrementen la impressió de valor de l’interior, de la mateixa manera que la gran pantalla de la unitat central, suspesa i sense marc.

Mercedes-Benz amplia la gamma i la potència dels motors del Classe A, que ara van dels 109 CV del A 180 d fins als 381 CV del Mercedes-AMG A 45 4MATIC.

Aquest últim model, que està inspirat en l’estil del premiat equip de Fórmula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, inclou elements decoratius de color verd petroli al revestiment dels para-xocs, tant davanter com posterior i a la pestanya de les llantes d’aliatge AMG.

El Launch Assist i el Dynamic Select, un sistema que permet ajustar diferents característiques del vehicle en qüestió de segons, modificant la corba motor, el canvi, el tren de rodatge, la direcció i la climatització també estaran disponibles en algunes versions del Mercedes-Benz Classe A.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *