1. Home
  2. Actualitat
  3. Mercedes-Benz treu al mercat un model pickup, la nova Classe X
Mercedes-Benz treu al mercat un model pickup, la nova Classe X

Mercedes-Benz treu al mercat un model pickup, la nova Classe X

0
0

És el primer pickup d’un fabricant premium. Un nou estil de vida.

La Classe X de Mercedes-Benz conjuga les propietats típiques d’un pickup -robust, funcional, resistent i apte per a tot terreny- amb els atributs clàssics d’un autèntic Mercedes, com disseny, confort, dinamisme i seguretat.

Mercedes-Benz X-Klasse – Power Exterieur

El disseny típic dels SUV de la marca: la Classe X s’integra a la cartera de models Mercedes-Benz amb la seva estrella central, la graella del radiador de dos lames, el capó robust de trets modelats i fars que penetren àmpliament en els parafangs laterals.

Impressió de valor a un nivell nou i inèdit: tres tipus d’elements d’adorn per al lloc de conducció, 6 entapissats per als seients, incloent dues variants en cuir amb costures de contrast i dos colors per al sostre interior brinden la major diversitat de materials i colors en el segment.

Un pickup per a diversos camps d’aplicació, tant privats com professionals: la versió bàsica PURE segueix un concepte clàssic i robust, la variant PROGRESSIVE està concebuda per satisfer majors exigències de confort i impressió de valor, i la versió topall de gamma POWER és ideal per a un estil de vida urbà.

El motor més potent del segment: A partir de mitjans de 2018 estarà disponible com a model topall de gamma un motor dièsel V6 de 190 kW / 258 CV de potència, que assumeix el cap en el segment dels pickups mitjans. La introducció en el mercat comença amb el motor dièsel incorporat al X 220 d (120 kW / 163 CV) i el X 250 d (140 kW / 190 CV), així com, en una selecció de mercats, amb un motor de gasolina (122 kW / 165 CV).

Variat programa d’accessoris Mercedes-Benz per personalització: en la data d’introducció al mercat es posen a disposició nombrosos articles desenvolupats i dissenyats per Mercedes; entre ells, la styling bar, la side bar, un hardtop, diverses cobertes i nombroses solucions específiques per a la càrrega i per a la conducció tot terreny.

Plaer de conducció al nivell d’un turisme: gràcies a l’ampli ample de via, a l’harmonització confortable de la suspensió i els amortidors típics de Mercedes i l’ús de molls helicoïdals i discos de fre autoventilats davant i darrere, la Classe X és el primer pickup capaç d’oferir prestacions excel·lents, tant fora de l’asfalt com en carretera.

Una tracció integral per a cada tipus de superfície: la tracció integral 4MATIC amb desmultiplicació «Low-Range» i bloqueig del diferencial opcional en l’eix posterior permet circular per qualsevol terreny. A partir de mitjans de l’any vinent s’oferirà una tracció integral permanent.

Seguretat amb estrella: com qualsevol altre vehicle de Mercedes-Benz, la Classe X es distingeix per un equipament exemplar de seguretat activa i passiva. Això inclou, entre d’altres, l’assistent de frenada actiu, el detector de canvi de carril i l’assistent per a senyals de trànsit.

El primer pickup amb connexió en xarxa intel·ligent: gràcies a Mercedes em connect, els clients de la Classe X estan sempre connectats amb el vehicle per mitjà del seu telèfon intel·ligent i poden consultar informacions d’utilitat com la ubicació del vehicle o el nivell del dipòsit de combustible o fer ús de la navegació.

Nivell atractiu de preus dins del seu segment: la Classe X surt a la venda a Espanya amb un preu a partir de 27.682 euros (sense impostos). El llançament al mercat comença al novembre de 2017 a Europa. Al començament de 2018 seguiran els mercats de Sud-àfrica i Austràlia, i al començament de 2019 Argentina i Brasil.

Mercedes-Benz X-Klasse – Power Exterieur

Mercedes-Benz X-Klasse – Power Exterieur

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *