1. Home
  2. Actualitat
  3. Mercedes-Benz VISION EQXX: L’electrificació portada a un altre nivell
Mercedes-Benz VISION EQXX: L’electrificació portada a un altre nivell

Mercedes-Benz VISION EQXX: L’electrificació portada a un altre nivell

0
0

L’autonomia i l’eficiència definiran l’era elèctrica. Una gran autonomia farà que els cotxes elèctrics siguin perfectes per a fer qualsevol viatge i accelerarà la seva implantació. Una eficiència excepcional crearà un cercle virtuós entre la reducció de la grandària i el pes de les bateries, permetent-nos arribar més lluny amb menys.

Mercedes-Benz està decidida a obrir aquest camí. Amb xifres d’autonomia en el món real amb l’EQS i els seus 245 kW (consum elèctric WLTP combinat: 19,8-15,7 kWh/100 km i emissions de CO₂: 0 g/km), es demostra que un EQS 450+ va recórrer 679 quilòmetres amb una sola càrrega.

Però Mercedes-Benz no descansa. Motivats per la idea d’aconseguir un impacte neutral en el nostre planeta i un ús especialment responsable de l’energia verda, els enginyers han anat un pas més enllà. I és que l’equip tècnic de la marca alemanya està treballant intensament per a portar l’autonomia i l’eficiència a un nivell completament nou.

El VISION EQXX és el resultat d’una missió que s’han proposat amb la qual es preten trencar les barreres tecnològiques en tots els àmbits i elevar l’eficiència energètica a un nou nivell. Demostrar els avantatges possibles si es replantegen els fonaments des del seu origen. Això inclou avanços en tots els elements que componen el seu avantguardista sistema de propulsió elèctric, així com l’ús d’enginyeria lleugera i materials sostenibles. El VISION EQXX, equipat amb un innovador i intel·ligent conjunt de mesures d’eficiència, incloent un programari avançat, permet explorar noves fronteres de l’eficiència.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *