1. Home
  2. Actualitat
  3. Mercedes-Benz Vito 4×4: Més polivalent que mai.
Mercedes-Benz Vito 4×4:  Més polivalent que mai.

Mercedes-Benz Vito 4×4: Més polivalent que mai.

0
0

Amb l’arribada de la versió 4×4, Mercedes tanca el cercle de la Vito oferint la possibilitat d’elegir entre tres tipus de tracció, amb la versió amb tracció total permanent com la més versàtil.

11C335_020

Text: Sergi Mejías | Fotos: Mercedes-Benz

La nova Vito 4×4 ja és aquí. El mes de març Mercedes-Benz va iniciar la comercialització d’aquest polivalent model que destaca pel sistema de tracció total permanent 4ETS i per estar impulsada pel motor dièsel de 190 CV associat al canvi automàtic 7GTRONIC Plus. Està disponible en versions furgó, mixta i Tourer.

11C335_016Ara la firma alemanya permet elegir. La tracció davantera presenta avantatges d’adherència amb el vehicle buit o poc carregat i un preu d’adquisició molt atractiu. La tracció a l’eix posterior és la solució idònia per a tots els supòsits d’utilització amb més pes, una massa remolcada elevada i un dinamisme de conducció especialment alt. Per la seva banda, la tracció integral és recomanable si es desitja una bona adherència sobre l’asfalt en circumstàncies de conducció difícils. I amb la nova estructura integrada de la tracció total, l’altura de la nova Vito 4×4 és quasi idèntica a la dels altres models.

La tracció integral de la Vito 4×4 es basa en l’acreditat sistema electrònic 4ETS, conjuntament amb els de control d’estabilitat ESP i ASR. Sobre ferms amb bona adherència, el 4 ETS reparteix un 45% de la força a l’eix davanter i la resta, el 55%, a les rodes del darrera. I si una o varies rodes patinen, el 4ETS les frena i envia la força motriu a les que s’agafen millor.

11C335_019L’equipament de sèrie de la Vito 4×4 inclou llantes de 17 polzades amb frens més dimensionats a l’eix davanter. A diferència de la seva antecessora, l’altura d’aquesta Vito 4×4 queda per sota de la important línia dels dos metres. I el preu comença en 36.768 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *