1. Home
  2. Actualitat
  3. Més de 16.000 persones visiten el MotorDay de Blanes
Més de 16.000 persones visiten el MotorDay de Blanes

Més de 16.000 persones visiten el MotorDay de Blanes

0
0
Foto: Ajuntament de Blanes
Foto: Ajuntament de Blanes

Més de 16.000 persones han passat aquest cap de setmana pe 16è Festival Internacional de Tuning de Blanes.

Si l’any passat l’esdeveniment ja va fer un salt qualitatiu al haver ampliat fins als 40.000 m2 la seva superfície, aquest 2018 s’ha augmentat un dia més, propiciant encara més una afluència de participants i públic assistent més gran. La trobada anual es va posar en marxa la tarda del divendres i es va allargar durant tot el cap de setmana, concentrant especialment una assistència més gran la tarda-nit de dissabte i la jornada de diumenge.

Els visitants van ser majoritàriament de l’àrea d’influència de Blanes, però pel que fa als participants en les diferents modalitats del món del motor, han vingut de força més lluny. Així, n’hi havia de Portugal, Andorra i França, però també d’arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol: Bilbao, Zaragoza, Córdoba i València, entre d’altres. La gran majoria són assidus assistents a l’esdeveniment blanenc, i d’altres l’han conegut els darrers anys.

Sigui com sigui, aquestes darreres edicions han servit per acabar de consolidar el Tuning Festival Internacional, el Blanes Motor Days, com el  referent més gran al sud d’Europa, perquè aplega el major nombre de modalitats del món del motor. De fet, els entesos assenyalen que és l’únic que ha passat a aglutinar els aficionats del món del motor en aquest territori. Hi hagut l’àrea de car àudio amb els millors equipaments de so i secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM, MD, Dull Dip, Luxury Cars i altres modalitats.

Show de Motor i Rua pels carrers de Blanes

Les xifres també són prou eloqüents pel que fa als participants en les diferents modalitats de proves que hi va haver. Sumen prop de 700 inscrits, la major part en motor show. Especialment concorreguts durant tota la celebració han estat els circuits d’exhibició de Trial 4 x 4 amb diferents obstacles a l’antic camp de futbol de terra, així com l’slalom amb vehicles clàssics sobre asfalt situat al seu costat.

En aquest darrer sentit, una de les exhibicions més aplaudides va ser el Show de Motor a càrrec d’Alicia Drift Team Show, amb un cotxe patrulla amb els coneguts colors de la policia nord-americana i un característic taxi groc de Nova York. L’equip acrobàtic ha protagonitzat diverses actuacions al llarg del cap de setmana. D’altra banda, el vespre del dissabte es va fer un altre dels ingredients que caracteritzen l’esdeveniment: la rua de participants pels carrers del nucli urbà del municipi, escortats per efectius de la Policia Local de Blanes que els anaven obrint camí.

Nombrosos atractius per a tots els públics

Altres ingredients que fan que l’esdeveniment sigui apte per a tots els públics, no tan sols per aficionats al món del motor, van formar part de l’esdeveniment per segon any consecutiu. Així, hi havia una Fira d’Atraccions especialment concorreguda el vespre de dissabte, així com el Blanes Food Track Festival, amb diferents estils de cuina per complaure tots els gustos; i el Market Viva Blanes, amb articles i productes d’artesania.

També hi havia parades especialitzades on es podien adquirir gadgets, adhesius i roba relacionada amb el món del motor, així com l’Escenari on hi hagut diverses actuacions. El 16è Tuning Festival Blanes es va cloure diumenge al vespre amb l’entrega de trofeus als diferents classificats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *