1. Home
  2. Actualitat
  3. Més de 5.400 persones van utilitzar el Julivia bus aquest estiu
Més de 5.400 persones van utilitzar el Julivia bus aquest estiu

Més de 5.400 persones van utilitzar el Julivia bus aquest estiu

0
0
Foto: Ajuntament de Palafrugell
Foto: Ajuntament de Palafrugell

Un total de 5.439 passatgers van fer ús del Julivia bus de Palafrugell aquesta passada temporada d’estiu. Aquesta xifra és pràcticament la mateixa que la obtinguda el 2016, però un 9% inferior a la del 2017. Després de 5 anys de servei i amb resultats molt positius, l’Ajuntament considera consolidat aquest servei i espera que segueixi millorant i portant passatgers, tant locals com visitants, a conèixer l’entorn de Palafrugell de manera diferent i més sostenible.

El perfil dels usuaris del Julivia bus és molt variat, des de famílies a gent gran i grups d’amics, principalment estrangers, però també visitants nacionals, persones amb una segona residència al municipi i també vilatans de Palafrugell.

De l’1 de juliol a l’11 de setembre, per 5è any consecutiu, el Julivia bus va recórrer els carrers i els principals punts d’interès turístic del municipi. Enguany, el servei es va posar en funcionament el primer dia de juliol, avançant 6 dies la data inicial de l’any anterior. De cara a l’any vinent, està previst que el servei comenci just després de la cantada d’havaneres de Calella, com s’havia fet anteriorment i, en canvi, s’allargaran les dates de funcionament per darrera el mes de setembre, a petició del sector turístic.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *