Més de 500 unitats del MG EHS híbrid endollable arribaran a Espanya a partir del 10 de setembre

Espanya es prepara per rebre la major flota de vehicles MG que s’ha vist fins al moment. L’imparable creixement de les vendes de la marca, amb rècord de vendes a Europa durant el primer semestre del l’any, fa possible que el nostre país rebi un carregament de més de 500 MG EHS a partir del 10 de setembre, donant un impuls a la seva expansió al mercat i al seu compromís amb la mobilitat elèctrica per a tothom.

MG, una de les marques d’automòbils de més ràpid creixement a Espanya, subratlla el seu indestructible compromís amb l’electrificació amb l’enviament de nous models al nostre país. Amb aquest desembarcament, la xarxa de concessionaris de MG a Espanya garanteix un subministrament il·limitat i en constant creixement dels models de la marca. Gràcies a les cada vegada millors dades de mercat, el subministrament de vehicles MG que són destinats al mercat espanyol creix a un ritme del 75%, donant mostra de la importància estratègica que el nostre país té per a la marca.


José Antonio Galve, Director de Màrqueting i RR.PP de MG Espanya i Portugal, declara: “Davant d’un escenari de notícies negatives generalitzades respecte a disponibilitat de vehicles de lliurament immediat i demores de fins i tot mesos en terminis de lliurament en el sector de l’automòbil Espanyol, MG Spain vol desmarcar-se totalment d’aquesta línia i confirmar que la disponibilitat de vehicles MG, tant versions elèctriques com híbrides endollables és total i de lliurament immediat en tot el territori espanyol”.
“La visió de MG com a marca, establerta en la seva política de “electric for everyone” té més sentit que mai en aquests moments on la demanda creixent de vehicles elèctrics ha de ser resposta en la mateixa manera amb una oferta de vehicles tant en preu, qualitat, servei com en termini de lliurament d’acord amb les expectatives dels clients, i a dia d’avui MG és una marca fiable en tots els aspectes esmentats “, destaca Galve.


Els nous vehicles MG arriben a Espanya després d’un llarg trajecte des de Xangai. Són 5 els vaixells que, tots els mesos i de forma regular, atraquen al port d’Amsterdam carregats de milers de vehicles de la marca per ser distribuïts pels diferents països europeus en què opera MG des del seu retorn al vell continent. L’arribada a mercats com els de França Àustria, Alemanya, Itàlia o Espanya ha estat clau en l’enlairament de MG durant aquest any 2021, considerat com un punt d’inflexió per a la marca.
Després de superar totes les expectatives de vendes durant el primer semestre del l’any, aconseguint un rècord de 20.695 vehicles venuts a Europa, MG es prepara per tancar l’any amb diverses novetats. I és que, la marca d’origen britànic està a punt d’anunciar els nous models totalment elèctrics que completaran la seva gamma i, al mateix temps, s’acosta l’arribada oficial d’un model tan esperat com el nou MG Marvel R Electric.

Propera arribada del MG Marvel R Electric
Mentre rep el major subministrament de vehicles MG de la seva història, la xarxa de concessionaris de MG a Espanya també es prepara per l’arribada d’un nou membre de la família, el flamant MG Marvel R Electric. El nou SUV elèctric de la marca arribarà als punts de venda en les pròximes setmanes per convertir-se en la punta de llança de la gamma electrificada de MG i donar un nou impuls a l’expansió de la mobilitat electrificada.
El Marvel R Electric és el nou SUV 100% elèctric de segona generació i alta tecnologia llançat per MG. Es tracta del segon automòbil de la marca al segment C-SUV, amb unes dimensions de 4.674 mm de longitud i 2.804 mm de distància entre eixos per conquerir allò que molts conductors busquen: un interior espaiós amb seients amplis. El nou model de MG eleva encara més el llistó en termes de disseny, tecnologia i prestacions. Està dissenyat per destacar en la seva classe, inclou el nou sistema de connectivitat MG iSMART i comptarà amb possibilitat de configuració AWD o RWD, amb un rang de preus a Espanya d’entre 40.000 i 50.000 euros.

Sobre MG

“La trajectòria de MG està feta de creativitat i saber fer; de tradició i tecnologia d’avantguarda; d’obsessió per la innovació i passió per l’automòbil. Per això la nostra és una història de gairebé 100 anys creant èxits: cotxes icònics, esportius, emocionants, divertits de conduir i amb una excel·lent relació qualitat preu per fer accessible el plaer de conduir-los. Avui ens reinventem de nou, conservant la nostra personalitat i caràcter de sempre. El nostre cor es torna elèctric per apropar la nova mobilitat a tots els públics: elèctrica, sostenible, segura”, assegura Pedro García, Vicepresident de MG per a Espanya i Portugal.

Amb una història que es remunta a 1924, MG és una marca britànica icònica, famosa per fabricar cotxes esportius, emocionants, divertits de conduir i amb una bona relació qualitat-preu. Des de l’original MG 14/28 Super Sports, dissenyat pel llegendari Cecil Kimber, fins al MG ZS EV totalment elèctric d’avui dia, MG sempre ha estat innovadora.

MG és una marca moderna, intel·ligent i electrificada, que té l’objectiu de convertir-se en la nova referència de la mobilitat elèctrica i de fer-la accessible per a tots els públics. Dissenyats en l’estudi de disseny avançat de Marylebone, Londres, i fabricats en plantes d’última generació, els MG actuals són pràctics i segurs, i vénen plens de tecnologia i preparats per a la vida moderna.

Més informació: www.am94.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
I Clàssic Alt Empordà

I Clàssic Alt Empordà

Aquest dissabte 4 de setembre és celebrarà a la població de Palau Saverdera de

Posterior
Crònica Clàssic Alt Empordà

Crònica Clàssic Alt Empordà

Victòria de l’equip de l’escuderia Baix Empordà format per Xavier

També et pot interessar
Total
0
Share