Més de 70 jugadors participen en el Torneig Garatge Plana Mercedes Trophy de Golf

Félix Carlos Gomez i Jordi Ruano van ser els guanyadors del dia

El dissabte 11 de maig es va celebrar el Torneig Garatge Plana Mercedes Trophy al Club de Golf Peralada amb 73 jugadors amateurs de la província inscrits. Félix Carlos Gomez i Jordi Ruano van ser els guanyadors de la categoria 1 i categoria 2, respectivament, després del recorregut amb 18 forats. Aquest resultat que els classifica a la Final Nacional del Mercedes Trophy dels dies 28 i 29 de juny com a representants de Garatge Plana.

Més enllà dels guanyadors de cada categoria, es van repartir diferents premis especials que van donar l’opció de rebre una recompensa a altres jugadors malgrat que no assolissin la victòria final. Rafael Galdón va ser el Guanyador Scratch, el premi al Drive Més Llarg TaylorMade, que s’atorgava un al vencedor masculí i un a la femenina, Ramón Antonio Vila i M. Cinta Mitjavila van ser els destacats. Pel que fa a la Bola més Propera AMG, Ignasi Macias, la Bola més Propera Mercedes-Benz Finanacial Services, Philippe Malfatti, la Bola més Propera ECCO, Sophie Rousseau, i la Bola més Propera, M. Cinta Mitjavila va ser, de nou, guardonada. A més, va haver-hi un gran sorteig de regals i degustacions de luxe.

Així doncs, Félix Carlos Gomez i Jordi Ruano seran els representants de Garatge Plana en la Final Nacional del Mercedes Trophy dels dies 28 i 29 de juny, on hi haurà 72 participants dels 36 tornejos celebrats arreu del circuit espanyol. Tres d’ells aniran a la prestigiosa Final Mundial, celebrada entre el 29 de septiembre y el 3 de octubre, a Alemanya, amb l’objectiu de revalidar el títol de campió per a Espanya.

Text: Roger Amores / Fotos: Torneos Mercedes-Benz

Total
0
Shares
Anterior
El nou Citroën ë-C3, presentat a Quadis Andreu

El nou Citroën ë-C3, presentat a Quadis Andreu

El model que s'estrenarà abans de l'estiu està fent una gira per Espanya

Posterior
Garrigolas i Giralt dominen, una vegada més, en el VI Critèrium Clàssic Montmeló

Garrigolas i Giralt dominen, una vegada més, en el VI Critèrium Clàssic Montmeló

La parella de l'Escuderia Mediterrània va llançada a la revalidació del títol

També et pot interessar
Total
0
Share