1. Home
  2. Actualitat
  3. Més de 800 motos van participar a la Trobada Motera de Palamós
Més de 800 motos van participar a la Trobada Motera de Palamós

Més de 800 motos van participar a la Trobada Motera de Palamós

0
0
Foto: Ajuntament de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

La trobada motera de Palamós va aconseguir una notable  participació arribant a més de 800 motos, de diversos models i cilindrades, que diumenge 28 de maig es van donar cita al passeig del Mar per celebrar l’onzena edició d’aquesta activitat organitzada per l’entitat local, Mohicanos Moto Grup Palamós.

Aquesta xifra supera amb més de 200 el nombre de motos participants l’any passat, i amb més de 650 en relació a la primera edició realitzada l’any 2006.

Amb aquesta alta participació la trobada motera palamosina ja s’ha convertit amb la més concorreguda de les comarques gironines i ja s’està pensant a seguir augmentant la xifra de cara als propers anys.

Ambient moter al passeig

L’activitat es va iniciar a les 9 h del matí, i fins a les 14 h l’ambient moter va ser el protagonista al passeig, amb l’exposició de totes les motos participants, la ubicació d’una vintena de parades amb productes per als motoristes i música en viu.

La trobada també va comptar amb diversos sortejos d’equipament moter, així com la realització d’una ruta d’uns 30 quilòmetres, amb sortida i arribada a Palamós, que bona part de les motos participants varen realitzar per carreteres del Baix Empordà.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *