1. Home
  2. Cotxes
  3. Més eficiència en la nova gamma del Volkswagen Polo
Més eficiència en la nova gamma del Volkswagen Polo

Més eficiència en la nova gamma del Volkswagen Polo

0
0

La renovada gamma del Polo serà un dels estàndards de Volkswagen al Saló Internacional de Ginebra. El Polo BlueMotion en versió dièsel  gasolina, el Polo BlueGT i el CrossPolo (versió que no es comercialitzarà a Espanya) són les grans novetats.

Nova Gama Polo

El nou Polo BlueMotion és un dels vehicles més eficients del món en la seva versió TDI gràcies al seu motor 1.2 de tres cilindres. Ara, aquesta eficiència es trasllada també al motor de gasolina, ja que al llarg d’aquest any Volkswagen oferirà per primera vegada el Polo TSI BlueMotion, amb un nou motor turbo d’1,0 litres i injecció directa (95 CV).

Un altre model perfeccionat en eficiència i esportivitat és el Polo BlueGT, que amb el seu nou motor TSI de 1,4 litres afegeix 10 CV a la seva versió anterior i arriba als 150 CV. El motor es pot combinar amb un canvi manual de sis velocitats o un canvi automàtic DSG opcional de set. La seva característica tècnica destacada és el Sistema de Gestió Activa de Cilindres “ACT”, que desconnecta dos dels quatre cilindres quan les condicions ho permeten.

El Polo equipa ara de sèrie el Sistema de Frenada Anticol·lisions Múltiples, i presenta de forma opcional el Sistema Detector de Fatiga, el sistema “Front Assist” amb assistència de frenada automàtica en ciutat, el sistema de Control Automàtic de la Distància “ACC” i la càmera de visió posterior “Rear Assist”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *