Més equipament per l’Ibiza i l’Arona

Els SEAT Ibiza i Arona actualitzen la seva oferta comercial amb nous acabats i paquets d’equipament. Tots dos models augmenten la seva personalització i atractiu, i inclouen la tecnologia més avançada en termes de seguretat, connectivitat i confort.

L’Ibiza està disponible amb els acabats de sèrie Reference XM, Style XM i FR XM, mentre que el SEAT Arona s’ofereix en els nivells Reference XM, Style XM, X-Perience XS i FR SM. De manera opcional, el client pot optar pels nous paquets d’equipament XM, XL i XXL. Aquests ofereixen un gran avantatge econòmic, ja que a l’Eivissa tan sols tenen un sobrecost de 200 euros, i a l’Arona requereixen una inversió d’entre 120 i 560 euros en funció del nivell triat, ja que l’equipament és acumulatiu entre els nivells XM XL i XXL, és a dir, que cadascun superior inclou això de l’anterior. A l’Arona, el preu mitjà dels 9 paquets opcionals disponibles equivaldria a uns 270 euros extra.

D’altra banda, el SEAT Ibiza s’ofereix sense necessitat de pagar l’impost de matriculació en tota la seva gamma —a excepció del motor més potent 1.5 TSI 150 CV DSG, disponible en l’acabat FR—, i l’Arona, per part seva, queda exempt del pagament de l’impost de matriculació en totes les versions d’acabat amb el motor 1.0 TSI 110 CV manual —sí que requereix el pagament en les versions DSG amb el motor de 110 CV, així com en l’opció d’entrada 1.0 TSI 90 CV i en l’esportiu 1.5 TSI 150 CV DSG—. Totes les versions amb etiqueta ECO i motor de gas natural comprimit 1.0 TGI 90 CV, compten amb l’exempció del pagament en tots dos models, a causa del seu caràcter ecològic.

Equipament avançat, a demanda

Aquests paquets opcionals ofereixen la més avançada tecnologia disponible en els vehicles urbans, que ja de per si mateix inclouen una oferta de sèrie a destacar quant a seguretat, connectivitat i confort.

Tots dos models, en les seves versions d’accés Reference XM, inclouen de sèrie elements com els Fars EcoLED, assistent de frenada automàtica en ciutat (Front Assist), assistent de sortida involuntària de carril (Lane Assist), sensor de pressió de pneumàtics, detector de fatiga, quadre de comandament Digital Cockpit de 20’3 cm (8’’), SEAT Connect i pantalla de info-entreteniment de 21 cm (8,25’’).

El següent nivell Style XM afegeix fars Full LED davanters i darreres i, a l’Ibiza el control de velocitat de creuer, que a l’Arona ja l’incloïa en el Reference i en el Style afegeix la funció adaptativa del mateix (ACC). La connexió Full Link (Android Acte, Apple Car Play) també s’afegeix a l’Ibiza Style XM, mentre que a l’Arona s’inclou en el següent nivell X-Perience XS. Aquest últim acabat, disponible solo en el SUV urbà, també afegeix climatitzador bizona, o el sensor de llums i pluja, entre molts altres detalls.

Finalment, el SEAT Ibiza FR XS afegeix el climatitzador bizona i el selector de modes de conducció SEAT Drive Profile, entre molts altres detalls específics del FR. Per la seva part l’Arona FR XM afegeix la pantalla gran de info-entreteniment de 23,4 cm (9,2’’), les maneres de conducció SEAT Drive Profile, o el sistema de reconeixement de senyals de trànsit, entre altres.

Quant als paquets opcionals, el SEAT Ibiza permet triar el Reference XL que destaca per incloure el control de creuer entre altres elements, el Style XL que afegeix climatitzador bizona sensors d’aparcament i càmera de visió posterior, l’FR XM, que incorpora fars Full LED entre altres detalls, o l’FR XL, que inclou molts elements com el Quadre de comandaments Digital Cockpit de 26 cm (10,25’’), carregador sense fil, pantalla de info-entreteniment de 23,4 cm (9,2’’), o multitud d’assistents com el control de creuer adaptatiu (ACC), Assistent en Retencions, Assistent de llums curtes/llargues, o el reconeixement de senyals de trànsit, entre altres.

Respecte al SEAT Arona, el primer paquet disponible és el Style XM que destaca per incloure la pantalla de info-entreteniment gran de 23,4 cm (9,2’’), quadre de comandaments Digital Cockpit de 26 cm (10’25’’), Full Link, o el carregador per inducció. El X-Perience XM afegeix assistent d’aparcament automàtic, cambra posterior, control de creuer adaptatiu (ACC), assistent de llums curtes/llargues, i carregador sense fil. El X-Perience XL també afegeix la pantalla de info-entreteniment de 23,4 cm (9,2’’), Full Link o el sistema de reconeixement de senyals de trànsit. Finalment, l’FR XL afegeix seients amb tapisseria Dinàmica, quadre de comandaments Digital Cockpit de 26 cm (10,25’’), Dual Ride per a variar la fermesa de la suspensió, i multitud d’assistents com el control de velocitat de creuer adaptatiu (ACC), l’Assistent d’embussos, Assistent de llums curtes/llargues, o el reconeixement de senyals de trànsit, entre molts altres elements.

Sens dubte, els models d’accés a la gamma de SEAT, l’Ibiza i el SUV urbà Arona, destaquen per la seva relació qualitat-preu, el seu dinamisme i agilitat, i el gran nivell d’equipament que ofereixen, tant de sèrie, com en opció. Amb l’actualització de la seva oferta, l’equipament opcional se simplifica, augmenta la càrrega tecnològica dels models, i tot amb un gran avantatge econòmic per als clients, la qual cosa augmenta encara més l’atractiu dels models més urbans de la companyia espanyola.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Espai, prestacions i confort amb el nou Peugeot 308 SW

Espai, prestacions i confort amb el nou Peugeot 308 SW

Amb un volum màxim de càrrega per al maleter de 608 litres i fins a 1

Posterior
Actualització pels Audi A1, A4 Allroad Quatro i Q7 i Q8

Actualització pels Audi A1, A4 Allroad Quatro i Q7 i Q8

Nou nom, mateixa intensitat El model més individual de la sèrie compacta

També et pot interessar
Total
0
Share