Més estil i eficiència elèctrica, aspectes bàsics del nou Citroën SpaceTourer

Copyright Marc and David @ Continental Productiuons

Descobreix la nova generació del Citroën SpaceTourer, un monovolumen àgil i funcional amb una estètica moderna i una nova identitat de marca, adaptada a les necessitats dels professionals i particulars. Amb un disseny renovat i característiques avançades, aquesta furgoneta ofereix un rendiment excepcional per als desplaçaments quotidians.

Citroën ha donat una nova vida al seu gran monovolum SpaceTourer, consolidant la seva presència amb una part frontal renovada que exhibeix un disseny més modern, gràfic i potent, coherent amb la nova identitat de la marca Citroën. Dissenyat per simplificar la vida diària tant per a particulars com per a professionals del transport de persones, el nou SpaceTourer destaca per un panell d’instruments que inclou una pantalla tàctil de 10 polzades i una major capacitat d’emmagatzematge.

En línia amb l’època actual, ha millorat en termes d’infoentreteniment i connexió, oferint un control intuïtiu i reactiu de totes les aplicacions multimèdia, duplicació sense fils d’Apple CarPlay i Android Auto, càrrega inalàmbrica per inducció de smartphones, entre altres característiques innovadores.

L’ë-SpaceTourer s’adapta a les necessitats dels clients oferint dues opcions de mida de bateria, amb la més gran que permet una autonomia de fins a 350 km (cicle mixt WLTP, homologació en curs), proporcionant tranquil·litat per a tots els desplaçaments diaris.

Com a saló rodant connectat i versàtil, amb múltiples configuracions per transportar fins a 9 persones amb total comoditat, el Nou SpaceTourer és la eina moderna ideal per a complir totes les missions diàries, tant professionals com personals.

Citroën presenta amb orgull el Nou SpaceTourer, un monovolum que millora en tots els aspectes. Disponible en dues longituds per acomodar fins a 9 passatgers, es converteix en un vehicle més elegant amb una nova identitat estilística de Citroën, més còmode i connectat amb un sistema d’infoentreteniment de última generació, i encara més pràctic amb emmagatzematge més enginyós. Amb un disseny potent i expressiu, una modularitat que permet diverses configuracions i una experiència de benestar a bord en totes les situacions, aquest saló rodant respon més que mai amb modernitat a totes les necessitats.

El nou SpaceTourer és una perfecta il·lustració de l’savoir-faire de Citroën per desenvolupar vehicles versàtils i espaiosos, en els quals és agradable viure. Models fiables als valors de la marca, amb un confort excepcional i un disseny enginyós. Pràctic i acollidor en la vida diària, el SpaceTourer és no només el monovolum ideal per a totes les tribus, ja siguin familiars, amics, esportistes, etc., sinó també més que mai un vehicle adaptat als professionals del transport de persones.

Disponible en la seva versió elèctrica a Europa, la seva autonomia s’estén fins a 350 km (cicle mixt WLTP en procés d’homologació), proporcionant una gran versatilitat d’ús i oferint una mobilitat responsable amb un cost d’ús controlat. Per als professionals, això és una manera de formar part de la transició energètica, posar en valor una imatge respectuosa amb el medi ambient, especialment per als proveïdors de transport, accedir a zones regulades, gaudir d’un confort de conducció incomparable i controlar les seves despeses. Associat amb la nova aplicació e-ROUTES, podran gaudir d’un autèntic assistent personal per planificar els seus viatges més llargs.

Total
0
Shares
Anterior
MotoGP busca expandir-se en els Estats Units d’Amèrica

MotoGP busca expandir-se en els Estats Units d’Amèrica

L'arribada del Trackhouse Racing és una mostra clara de l'estratègia

Posterior
Ciabatti: “Márquez té esperit caníbal”

Ciabatti: “Márquez té esperit caníbal”

El director esportiu de Ducati parla de la nova incorporació de Ducati

També et pot interessar
Total
0
Share