1. Home
  2. Cotxes
  3. Més innovacions per al Ranger Rover 16MY
Més innovacions per al Ranger Rover 16MY

Més innovacions per al Ranger Rover 16MY

0
0

El Range Rover 16 Model Year, que estarà a la venda a partir del segon trimestre d’aquest any, introdueix una sèrie de millores entre les quals destaquen els seus nous motors de gasolina i turbodièsel que són més eficients; la funció “Mans Lliures” de la porta del maleter; la Regulació Automàtica de l’Altura d’Accés; l’optimitzat Sistema de Càmeres Surround i una major connectivitat per a smartphones gràcies a l’InControl.

Range Rover 16MY_01

Pel que fa als propulsors, els clients podran optar entre els motors turbodièsel TDV6; el 3.0 SDV6 Hybrid de 340 CV, que integra un motor elèctric de 35 kW amb una autonomia de 1,6 quilòmetres, i l’SDV8 de 4.4 litres que entrega 339 CV de potència, i els propulsors de gasolina sobrealimentats V8 de 5.0 litres. A més, tots compten amb el Sistema Stop-Start i una transmissió automàtica ZF de vuit velocitats.

Aquest vehicle també equipa el nou Sistema de Càmeres Surround que ofereix imatges més nítides i clares a la pantalla tàctil central. Una xarxa de quatre càmeres situades en el para-xocs davanter i posterior i en els retrovisors exteriors transmeten l’entorn del vehicle al conductor per augmentar la seguretat i comoditat.

Una altra innovació destacable en el Range Rover 16MY és l’ajust de l’altura de la suspensió pneumàtica a voluntat del conductor ja que aquesta versió afegeix la Regulació Automàtica de l’Altura d’Accés. Quan el motor del vehicle està apagat o el cinturó de seguretat del conductor no està cordat, l’automòbil descendeix automàticament 35 mm per facilitar l’entrada i sortida dels ocupants. A més, si s’activa qualsevol tirador de les portes, l’altura baixa 15 mm més.

I finalment, l’innovador sistema de ATPC que permet establir una velocitat molt reduïda usant els comandaments del control de creuer situats al volant, tant si el vehicle està aturat com si està en moviment, també està disponible en aquesta nova versió del Range Rover.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *