1. Home
  2. Actualitat
  3. Més potència i eficiència en els nous motors de la gamma Audi A3
Més potència i eficiència en els nous motors de la gamma Audi A3

Més potència i eficiència en els nous motors de la gamma Audi A3

0
0

Audi inclou noves versions mecàniques a tota la gamma A3 que no només milloren el rendiment del vehicle sinó que també ho fan amb les xifres de consum i emissions. A més, hi ha millores en l’equipament de sèrie.

Audi A3 (Nous Mortors)

En la gamma de motors de gasolina, l’1.2 TFSI de 105 CV deixa pas a l’1.2 TFSI de 110 CV, disponible per als Audi A3, A3 Sportback i A3 Sedan, tant amb canvi manual com S tronic. Per a les mateixes versions de carrosseria també augmenta lleugerament la potència el nou 1.4 TFSI, que passa de 122 CV a 125 CV.

A més, la gamma Audi A3 rep una nova versió ultra de baix consum, en aquest cas amb motor de gasolina. Es tracta del nou 1.4 TFSI CoD de 150 CV, que substitueix a l’1.4 TFSI CoD de 140 CV. Tot i millorar les prestacions, la velocitat màxima i l’ acceleració, el nou Audi A3  1.4 TFSI CoD ultra manté un consum mitjà de només 4,7 l / 100 km – emissions de CO2 de 109 g/km – en la versió amb carrosseria de tres portes. Aquest motor també s’ofereix en l’Audi A3 Sportback, en l’A3 Sedan i en l’A3 Cabrio, tant amb canvi manual com amb el canvi S tronic.

També hi ha novetats en els motors dièsel. El nou 1.6 TDI de 110 CV substitueix a l’1.6 TDI de 105 CV en tota la gamma. La carrosseria de l’A3 Sedan completa l’oferta TDI en rebre el motor 2.0 TDI de 184 CV que ja estava disponible en els Audi A3 i A3 Sportback. L”Audi A3 Sedan 2.0 TDI equipa el canvi manual de sis velocitats tot i que també s’ofereix amb l’S tronic de doble embragatge.

Cal destacar que la gamma Audi A3 també millora l’equipament de sèrie ja que inclou en totes les variants, menys en l’A3 Cabrio, el sistema d’ajuda a l’arrencada en pujada Audi Hold Assist, així com el paquet d’il·luminació interior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *