1. Home
  2. Actualitat
  3. Més potència i tecnologia pel Peugeot 108
Més potència i tecnologia pel Peugeot 108

Més potència i tecnologia pel Peugeot 108

0
0
Foto: Peugeot
Foto: Peugeot

El Peugeot 108 renova la seva gamma per millorar en potència i tecnologia. Sota el capó, incorpora el motor VTi 75 amb el qual compleix amb la normativa mediambiental Euro 6.c, amb unes emissions de 93 g / km de CO2.

Si els grans dissenyadors i dissenyadores apunten cap al verd lluminós com un dels colors de moda per a aquesta primavera-estiu, el Peugeot 108 llança el color Green Fizz, tant en la carrosseria com en la capota de la seva versió TOP!

A més, el Peugeot 108 incorpora la personalització Display, que destaca per les seves ‘stickers’ de color rosa en portes i detalls de la carrosseria, a més de reprendre aquesta tonalitat en els embellidors de les rodes.

Tecnologia al servei de la seguretat

Si la connectivitat i la tecnologia s’ha convertit en un element indispensable per estar al dia, el Peugeot 108 reforça aquesta faceta amb la pantalla tàctil Mirror Screen Triple Play. A més d’incorporar un sistema de reconeixement vocal, permet una circulació més segura gràcies al sistema de reconeixement de senyals de límit de velocitat, associat a altres dues funcions d’ajuda a la conducció molt útils en recorreguts urbans i periurbans: l’Active City Brake i la alerta de canvi involuntari de carril.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *