1. Home
  2. Cotxes
  3. Més prestacions per als dos nous models de Porsche: Boxster GTS i Cayman GTS
Més prestacions per als dos nous models de Porsche: Boxster GTS i Cayman GTS

Més prestacions per als dos nous models de Porsche: Boxster GTS i Cayman GTS

0
0

Els dos Porsche esportius amb motor central més potents i ràpids estan preparats i amb moltes ganes d’arrencar. Amb motors millorats i un excel·lent xassís amb Gestió Activa de la Suspensió Porsche (PASM), el Boxster GTS i el Cayman GTS estableixen noves referències en esportivitat dins del seu segment. Un nou frontal, amb fars bixenó amb acabats de color negre que incorporen de sèrie el Sistema de Llum Dinàmica Porsche (PDLS), i una part del darrera modificada, al costat de les lletres està pintat de color negre brillant, són les subtils però inconfusibles característiques dels dos nous models de la gamma.

Porsche Cayman

Els motors bòxer de sis cilindres muntats en els nous models estan basats en el propulsor de 3,4 litres que porten el Boxster S i el Cayman S, respectivament. Gràcies a l’optimització de la posada a punt, compten amb 15 CV addicionals, el que significa que el Boxster GTS ara té 330 CV, mentre que el Cayman GTS desenvolupa 340 CV. El parell també ha augmentat en 10 Nm per a cada vehicle. Pel que fa a la velocitat màxima mesurada amb la caixa de canvis manual de sis velocitats que porten de sèrie, el Boxster, és el primer dels nous roadsters premium que supera la marca dels 280 km/h, concretament arriba als 281 km/h. Amb els seus 285 Km/h, el Cayman és encara més ràpid. També són els dos primers biplaces Porsche amb motor central que compleixen la normativa Euro 6.

Els nou models es llançaran al mercat a partir del maig de 2014. El preu final a Espanya del Boxster GTS serà de 81.039 euros. A causa de l’actual sistema impositiu espanyol, el Boxster GTS equipat opcionalment amb transmissió de doble embragatge PDK (CO2: 190 gr/km), tindrà un preu final de 81.160 euros només 121 euros més que el Boxster GTS de sèrie.

El preu final a Espanya del Cayman GTS serà de 85.383 euros. A causa de l’actual sistema impositiu espanyol, el Cayman GTS, equipat opcionalment amb transmissió de doble embragatge PDK (CO2: 190 gr/km), tindrà un preu final de 85.344 euros, 39 euros menys que el Cayman GTS de sèrie.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *