1. Home
  2. Actualitat
  3. Més de 70.000 conductors s’equivoquen quan posen combustible
Més de 70.000 conductors s’equivoquen quan posen combustible

Més de 70.000 conductors s’equivoquen quan posen combustible

0
0

Cada any, a l’Estat Espanyol més de 72.700 conductors s’equivoquen en fer el combustible correcte al seu vehicle segons dades del RACE analitzades a través de més d’un milió d’assistències realitzades el 2015.

Posar la gasolina equivocada pot ser un problema

Entre les conseqüències derivades d’aquests errors hi ha les avaries mecàniques en el vehicle, sobretot danys greus en el sistema d’alimentació, bombes i filtres, així com el problema mediambiental que suposa no tractar de forma correcta el combustible rebutjat si no es recicla com cal.

Què pot passar si ens equivoquem? Si ens adonem de l’error en la pròpia estació de servei, podem minimitzar-ne les conseqüències, ja que es pot actuar de forma ràpida. El problema el tenim si circulem amb el combustible equivocat, el que pot provocar danys importants en el vehicle, segons el temps o els quilòmetres recorreguts.

Però no és l’únic problema. Moltes vegades, en un intent de buidar el dipòsit sense la tècnica adequada, podem malmetre maneguets, filtres o components del sistema d’alimentació. I el que és pitjor, correm el risc de patir un incident greu o una explosió, ja que no es controlen els gasos que emanen del combustible a l’aire, ni es realitza tenint en compte l’electricitat estàtica o l’equip de protecció personal adequat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *