1. Home
  2. Actualitat
  3. MG EHS Plug-in Hybrid: Una opció atractiva i intel·ligent
MG EHS Plug-in Hybrid: Una opció atractiva i intel·ligent

MG EHS Plug-in Hybrid: Una opció atractiva i intel·ligent

0
0

Sí. Ho esteu veient bé. Ha debutat recentment a tot Europa i ha arribat definitivament a Girona de la mà d’AM94 Motor. Aquest és el nou MG EHS Plug-In Hybrid del 2021, el SUV híbrid endollable que desprèn atractiu tant per fora, com per dins, i amb un sistema de propulsió que aconsegueix recórrer 52 kms en mode totalment elèctric.

Amb un disseny emocional, una identitat vigorosa i dinàmica, una expressió lleugera de toc interactiu, i un interior esportiu que ofereix una experiència de conducció immersiva, aquest MG EHS ens fa sentir còmodes en tot moment.

Com a bon híbrid endollable, la seva conducció és realment confortable. Ofereix una gran combinació entre la potència d’un motor tèrmic i economia de motor elèctric que fan que, en conjunt, es redueixin les emissions les emissions de CO2 sense sacrificar gens l’autonomia. I és que gràcies a la seva unitat de control intel·ligent i la transmissió automàtica de 10 velocitats la conducció de l’MG EHS és realment dinàmica i plaent.

A nivell tecnològic destaca per un quadre d’instruments digital de 12,3 polzades, una pantalla flotant de 10,1 polzades amb Apple Car Play i Android Auto i incorpora funcions de seguretat activa i passiva amb sistema de conducció autònoma de nivell 2 disponible de 0 a 60 km/hora.

Amb un aspecte tradicionalment europeu, i lluny del que va ser MG com a marca esportiva del Regne Unit, la marca viu una segona joventut amb la mira posada en la mobilitat que serà el futur i comença a ser… molt present. I amb aquest SUV compacte de gran dotació tecnològica, estem segurs que presentarà molta i molta guerra.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *