MG ZS EV 2022: Decididament elèctric.

Pot aconseguir entre 320 i 440 kms d’autonomia 100% elèctrica (en funció de la bateria escollida), accelera de 0 a 50 per hora en 3,6 segons, disposa de sistema de connectivitat MG iSMART i, fins i tot, assistència al conductor MG Pilot. I tot això a un preu absolutament imbatible en un SUV actualitzat -cada cop més europeu- i que respon amb el nom de ZS EV. Un crossover urbanita còmode, intel·ligent i adaptat per a les famílies que no ha sacrificat ni un gram de la seva practicitat. Tot el contrari.

Aquest rentat de cara amb un disseny més afinat, augment de la qualitat dels acabats, optimització de la seguretat estructural i ampliació de l’equipament, incorpora, de passada un paquet del cel·les de la bateria amb un mòdul més gran i que millora, en un 34%, la densitat de la mateixa. Gràcies a això, el ZS EV ofereix una autonomia més que sobrada en l’actualitat i mantenint el seu rati excepcional de relació entre qualitat, preu i equipament.

I és que el motor elèctric ha millorat notablement el seu rendiment i la seva eficiència, gestionant millor la temperatura, amb una calibratge específic i ajustada per a cada un dels tres modes de conducció a escollir, i obtenint una potència de 130 kW i 280 Nm de parell. A més, s’ha aconseguit que aquest MG carregui més ràpid, amb una potència de càrrega ràpida de fins a 92 kW, arribant del o al 80% de la seva capacitat en tant sols 40 minuts.

Pel còmode, lluminós i destacable l’interior, l’MG ZS EV ara incorpora un sistema de gestió i purificació de l’aire més òptim, davantal amb símil de fibra de carboni i materials més suaus i agradables al tacte, un espai notable per als passatgers (amb el terra completament pla), sostre solar panoràmic i múltiples sortides USB addicionals a banda dels protocols, ja imprescindibles avui en dia, d’Apple Car Play i Android Auto.

Per a més informació www.am94.com.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
SEAT Tarraco FR4: Un SUV de 7 places amb vestit esportiu

SEAT Tarraco FR4: Un SUV de 7 places amb vestit esportiu

El seu disseny dinàmic i desafiant no xoca per res amb la seva distinció i

Posterior
Yamaha MT-09: Icona renovada

Yamaha MT-09: Icona renovada

El motor de la MT-09, un tricilíndric de 889 cc, ha estat optimitzat per complir

També et pot interessar
Total
0
Share