MG ZS EV: Intel·ligència i racionalitat

Un SUV compacte 100% elèctric, ideal per a les famílies i a un preu imbatible? Sí. Existeix. I és aquest MG ZS EV. Un model de caràcter pràctic, de bon estil i perfecte pels entorns urbans. Una opció ideal per als qui busquen mobilitat, espai, funcionalitat i comoditat amb un motor elèctric molt eficient que aconsegueix fins a 263 kms d’autonomia en cicle combinat WLTP.

Té un aspecte molt racional i defuig del futurisme. Està centrat en una línies clàssiques amb detalls per convèncer a un públic europeu, amb protagonisme per a la graella davantera de disseny romboide (i on s’amaga la connexió de càrrega), llandes d’aliatge de dos colors i fars led d’estil London Eye.

L’interior és força espaiós, amb una bona capacitat, un zona inferior plana i de dimensions generoses… inclús, amb un maleter realment òptim, de 448 litres de capacitat. Emana robustesa i comoditat, amb una senzillesa que el dignifica i amb un sistema d’infoentreteniment amb pantalla tàctil de 8 polzades amb protocols Apple i Android.

Quan a equipament i innovació, aquest MG ZS EV disposa del pràctic MG Pilot, amb les funcions L2 de conducció parcialment automatitzada entre els 0 i els 60 km/hora, control de creuer adaptatiu, frenada d’emergència, tres modes de conducció, sistema de regeneració denominat KERS i sistema intel·ligent de gestió de la temperatura de la bateria per tenir-la sempre en les millors condicions pel seu ús.

Al volant ens ha semblat un SUV pràctic i de bones capacitats urbanes, còmode i força àgil, amb una bona rigidesa torsional i un propulsor molt fi però que ofereix una bona potència, de 143 CV, que aconsegueix una acceleració d’allò més correcte. Quan a temps de càrregues, pot tardar entre 45 i 47 minuts en corrent contínua de 100 o 50 kW o unes 5,6 hores en corrent alterna de 6,6 kW.

Està clar que sempre és bo que marques com MG no es perdin i ampliïn la competència, i més si ho fan amb productes tant competitius com aquest MG ZS EV. Pràctic, silenciós, còmode, amb etiqueta 0 i, sobretot, a un preu realment sorprenent, aquest model ens ha semblat una opció de compra realment intel·ligent.

Més informació: www.am94.com https://mgmotor.eu/es

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
BMW M135i xDrive: El súmmum del Sèrie 1

BMW M135i xDrive: El súmmum del Sèrie 1

El més esportiu

Posterior
MG ZS EV: Intel·ligència i racionalitat

MG ZS EV: Intel·ligència i racionalitat

Un SUV compacte 100% elèctric, ideal per a les famílies i a un preu imbatible?

També et pot interessar
Total
0
Share