MG ZS Gasolina: Proposta intel·ligent

Que busques un SUV pràctic per al dia a dia i amb un bon espai interior? I tot això amb un model ben equipat, de formes elegants i bona comoditat? Mira, mira… AM 94 et proposa aquesta solució. L’MG ZS en la seva versió de gasolina… I com bé sabeu si ve de la mà de MG, els seus models ocupen un lloc destacat pel que fa a la bona relació entre qualitat, preu i equipament.

El disseny d’aquest SUV del segment B, de caire marcadament urbà, es distingeix de la resta per la seva diferencial graella amb el logotip octogonal, els rombes als laterals, els fars Full-LED i unes línies sòbries però ara, més europees. I quan  a l’interior, destaca per ser un dels SUV d’aquest segment amb millors places posteriors i una capacitat de maleter notable, de 448 litres de capacitat… I ull amb els acabats, cada cop més ben definits i que transmeten una molt bona sensació, tant visual com al tacte. Un model que els ha quedat… rodó, rodó!!!

L’MG ZS de gasolina ofereix un funcionament sobri i efectiu, amb una molt bona sensació de comoditat i una capacitat de moviments notable, ja sigui en carretera oberta com per dins de la ciutat. La senzillesa és la seva millor virtut, un model que no és estrident però que aconsegueix resoldre amb estabilitat i facilitat de conducció totes aquelles demandes que li fem.

A nivell motriu, aquesta unitat és la versió d’1.5 litres VTI-tech, amb canvi manual de 5 velocitats, 106 CV de potència i 141 Nm de parell. Amb un consum de poc més de sis litres als 100 kms, transmet unes prestacions més que solvents amb l’afegit de poder optar per tres tipus de conducció en funció de l´estat d’ànim en què ens trobem en aquell moment… Un model amb molt sentit dins del segment ja que, no és un model que busca esportivitat, sinó resoldre totes les situacions amb moltíssima efectivitat.

Més informació a www.am94.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
I CLÀSSIC LA SELVA

I CLÀSSIC LA SELVA

El 1987, 1988 i 1991 van ser guanyades pel pilot local Rafel Martorell

Posterior
Ford Mustang Mach-E: Passió icònica 0 emissions

Ford Mustang Mach-E: Passió icònica 0 emissions

Tecnològicament molt avançat, la seva rutilant carrosseria en format SUV cupè

També et pot interessar
Total
0
Share