Michelin dona més de 400.000 mascaretes quirúrgiques

Michelin mostra el seu compromís davant la crisi provocada pel coronavirus amb la donació de més de 400.000 mascaretes quirúrgiques destinades a diferents institucions públiques, ONG’s i clients.

La prioritat de Michelin des que es va declarar l’estat d’alarma a conseqüència de la pandèmia de l’COVID-19 ha estat garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors. Amb la progressiva tornada de l’activitat, els llocs de treball han estat adequats a la nova normativa, amb estrictes protocols de seguretat i els empleats poden fer la seva tasca sense posar en risc la salut.

Michelin ha estat i segueix sent un valuós actiu social, i continua implicant-se en aquests moments difícils. En aquesta ocasió es suma a la lluita de la societat espanyola contra l’extraordinària situació de crisi sanitària provocada pel coronavirus, mitjançant la donació de més de 400.000 mascaretes quirúrgiques.Entre els beneficiaris d’aquestes donacions es troben institucions públiques de diferents zones on Michelin tenen instal·lats els seus diferents centres d’operacions a Espanya.

La destinació final serà, en la majoria dels casos, les residències de gent gran, centres tutelats de menors, centres d’acollida de víctimes de violència de gènere, centres d’atenció a discapacitats, centres de dia …La donació de màscares també inclou diverses ONG i altres institucions, com Creu Roja, Associacions de Familiars d’Alzheimer, ASPACE, ALCER, entre altres, així com a diferents clients de el Grup Michelin.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Víctimes mortals a la carretera

Víctimes mortals a la carretera

Ja són 42 les víctimes mortals d’accidents de trànsit a la xarxa viària

Posterior
Afectacions circulatòries durant la primera setmana de treballs d’asfaltatge

Afectacions circulatòries durant la primera setmana de treballs d’asfaltatge

Els treballs s’iniciaran de l’1 al 6 de juny Del dilluns 1 al dissabte 6 de juny

També et pot interessar
Total
0
Share