1. Home
  2. Actualitat
  3. Michelin equiparà els nous models F de Lexus amb pneumàtics UHP
Michelin equiparà els nous models F de Lexus amb pneumàtics UHP

Michelin equiparà els nous models F de Lexus amb pneumàtics UHP

0
0

El Michelin Pilot Super Sport, el pneumàtic de sèrie més ràpid del món en circuit, ha estat homologat en exclusiva com a primer equip per als nous models F de Lexus, RC F i GS F. Gràcies al seu compromís amb la innovació i al seu lideratge com fabricant de pneumàtics UHP (Ultraaltes prestacions), Michelin reforça la seva vinculació amb els més prestigiosos i exigents constructors de vehicles.

MIchelinAmb l’homologació del Michelin Pilot Super Sport, en la dimensió 255/35 R19 davant i 275/35 R 19 darrere, per dos dels seus nous models esportius, Lexus ha triat un pneumàtic capaç de respondre perfectament a les necessitats dels seus automòbils de més altes prestacions durant un major nombre de quilòmetres.

Desenvolupada originalment per a pneumàtics de resistència en competició, la tecnologia ‘bi-compound’ utilitza diferents compostos en els costats dret i esquerre de la banda de rodament. La part externa proporciona unes excepcionals adherència i resistència al desgastament en corba. Els nervis intermedis optimitzats milloren la maniobrabilitat i la conducció, mentre que la part interna s’ha dissenyat per trencar les capes d’aigua i oferir adherència en mullat.

La característica innovadora del Variable Contact Patch 2.0 rau en la seva capacitat per canviar la seva forma depenent de les condicions reals de la conducció, garantint així el control total del vehicle. D’aquesta manera, fins i tot en els girs, la quantitat de goma en contacte és constant.

La combinació d’aquestes tecnologies permet que el Michelin Pilot Super Sport aconsegueixi un equilibri únic entre adherència, confort, seguretat, durada i plaer de conduir, un seguit de condicions que respon a les alts estàndards de Lexus.

(25.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *