Michelin gamma Power, prestacions de competició

 

Michelin renova la seva oferta més esportiva de pneumàtics d’altes prestacions amb la gamma Power.

 

Michelin dóna un nou impuls a la seva gamma Power, on aglutina els seus pneumàtics per a motos d’altes prestacions materialitzats en quatre models com són el Power 5, Power GP, Power Cup2 i Power Slick2.

 

La firma francesa renova la seva gamma de pneumàtics més esportius per a moto recolzant-se en la seva tecnologia de competició

El Michelin Power 5 és el més esportiu dels pneumàtics de carretera. Utilitza tecnologies derivades de la competició per millorar l’adherència sobre mullat i compta amb una composició bi-compost per oferir una major longevitat i prestacions.

El Michelin Power 5 és el més esportiu dels pneumàtics de carretera

El Michelin Power GP està destinat als usuaris que utilitzen una moto esportiva a la via pública però també participen en tandes en els circuits. L’ús seria un 50% carretera i un altre 50% circuit.

 

El Michelin Power GP està destinat a la carretera però també a tandes en els circuits

El Michelin Power Cup2 representa un pas més esportiu encara ja que es tracta d’un pneumàtic dissenyat per circuit però homologat per carretera. Compta amb un 4% de dibuix en el pneumàtic davanter i un 5% al ​​cul.

 

El Michelin Power Cup2 ha estat dissenyat per a circuit però homologat per carretera

Michelin proposa el renovat Power Slick2, una coberta que es beneficia de l’experiència de la marca en competició i ha estat desenvolupat per brindar les millors prestacions en circuit com denota la seva construcció i absència de dibuix.

Power Slick2 ha estat desenvolupat per brindar les millors prestacions en circuit

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Més de 500 participants van certificar l’èxit de la quarta edició de la Crom Ride

Més de 500 participants van certificar l’èxit de la quarta edició de la Crom Ride

El passat 4 de juliol es va celebrar la Crom Ride 2020, un esdeveniment

Posterior
Els Mossos d’Esquadra despleguen a les principals vies catalanes el dispositiu Pista per prevenir robatoris i furts a les àrees de servei i descans

Els Mossos d’Esquadra despleguen a les principals vies catalanes el dispositiu Pista per prevenir robatoris i furts a les àrees de servei i descans

L’any passat, agents de la unitat especialitzada en la investigació de delictes

També et pot interessar
Total
0
Share