1. Home
  2. Actualitat
  3. Michelin gamma Power, prestacions de competició
Michelin gamma Power, prestacions de competició

Michelin gamma Power, prestacions de competició

0
0

 

Michelin renova la seva oferta més esportiva de pneumàtics d’altes prestacions amb la gamma Power.

 

Michelin dóna un nou impuls a la seva gamma Power, on aglutina els seus pneumàtics per a motos d’altes prestacions materialitzats en quatre models com són el Power 5, Power GP, Power Cup2 i Power Slick2.

 

La firma francesa renova la seva gamma de pneumàtics més esportius per a moto recolzant-se en la seva tecnologia de competició

El Michelin Power 5 és el més esportiu dels pneumàtics de carretera. Utilitza tecnologies derivades de la competició per millorar l’adherència sobre mullat i compta amb una composició bi-compost per oferir una major longevitat i prestacions.

El Michelin Power 5 és el més esportiu dels pneumàtics de carretera

El Michelin Power GP està destinat als usuaris que utilitzen una moto esportiva a la via pública però també participen en tandes en els circuits. L’ús seria un 50% carretera i un altre 50% circuit.

 

El Michelin Power GP està destinat a la carretera però també a tandes en els circuits

El Michelin Power Cup2 representa un pas més esportiu encara ja que es tracta d’un pneumàtic dissenyat per circuit però homologat per carretera. Compta amb un 4% de dibuix en el pneumàtic davanter i un 5% al ​​cul.

 

El Michelin Power Cup2 ha estat dissenyat per a circuit però homologat per carretera

Michelin proposa el renovat Power Slick2, una coberta que es beneficia de l’experiència de la marca en competició i ha estat desenvolupat per brindar les millors prestacions en circuit com denota la seva construcció i absència de dibuix.

Power Slick2 ha estat desenvolupat per brindar les millors prestacions en circuit

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *