
Michelin llança la nova edició de la guia Bones taules per menys de 35 €
El turisme gastronòmic està de moda, i també algunes filosofies culinàries, com el “Km. 0”, que enalteixen l’ús de matèries primeres autòctones o de proximitat. La nova edició de la guia “Bones taules a menys de 35 €” de Michelin, que recull una selecció de restaurants caracteritzats per oferir una cuina de qualitat a preus moderats, reflecteix el progressiu avanç d’aquestes tendències i desgrana les especialitats de cada casa.
La guia Bones taules per menys de 35 € d’Espanya i Portugal recull un total de 495 restaurants seleccionats pels inspectors de la guia Michelin (414 per a Espanya i 81 per a Portugal). Els restaurants recomanats es caracteritzen per una cuina de qualitat, sovint típicament regional, a un preu moderat, i ofereixen un àpat complet amb un entrant, plat principal i postres per menys de 35 euros.
La guia té un disseny modern i dinàmic, amb nombroses fotografies, així com una presentació senzilla que facilita la consulta. Com en anteriors edicions, Espanya s’ha dividit en comunitats autònomes, mentre que Portugal es presenta en sis zones.