1. Home
  2. Actualitat
  3. Michelin llança la nova edició de la guia Bones taules per menys de 35 €
Michelin llança la nova edició de la guia Bones taules per menys de 35 €

Michelin llança la nova edició de la guia Bones taules per menys de 35 €

0
0

El turisme gastronòmic està de moda, i també algunes filosofies culinàries, com el “Km. 0”, que enalteixen l’ús de matèries primeres autòctones o de proximitat. La nova edició de la guia “Bones taules a menys de 35 €” de Michelin, que recull una selecció de restaurants caracteritzats per oferir una cuina de qualitat a preus moderats, reflecteix el progressiu avanç d’aquestes tendències i desgrana les especialitats de cada casa.

iih1hnprrm-Buenas_mesas_Espana_Portugal_2014_3D

La guia Bones taules per menys de 35 € d’Espanya i Portugal recull un total de 495 restaurants seleccionats pels inspectors de la guia Michelin (414 per a Espanya i 81 per a Portugal). Els restaurants recomanats es caracteritzen per una cuina de qualitat, sovint  típicament regional, a un preu moderat, i ofereixen un àpat complet amb un entrant, plat principal i postres per menys de 35 euros.

La guia té un disseny modern i dinàmic, amb nombroses fotografies, així com una presentació senzilla que facilita la consulta. Com en anteriors edicions, Espanya s’ha dividit en comunitats autònomes, mentre que Portugal es presenta en sis zones.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *