1. Home
  2. Motos
  3. Michelin Pilot Road 4
Michelin Pilot Road 4

Michelin Pilot Road 4

0
0

Amb el llançament del Pilot Road 4, el nou pneumàtic de moto de quarta generació per a un ús 100% en carretera, Michelin continua aportant més prestacions.

Michelin Pilot Road 4

Disponible en tres versions, Standard, GT i Trail, el pneumàtic Michelin Pilot Road 4 arriba a un mercat cada vegada més competitiu i innovador i fa que la marca francesa reforci la seva posició amb una nova gamma de grans prestacions, que cobreixen la major part de les categories de motos de carretera de més de 600 cm3.

El nou pneumàtic permet una distància de frenada en mullat un 17% inferior que el seu immediat competidor i augmenta un 20% la seva durada en comparació amb el seu predecessor, el Michelin Pilot Road 3.

Per arribar a aquest nivell de prestacions, el Michelin Pilot Road 4 es beneficia de quatre tecnologies innovadores, la tecnologia bi-goma (Michelin 2 CT), la tecnologia Michelin làmines XST (X-Sipe Technology), la versió millorada de les escultures amb laminetes (Michelin XST+) i la innovadora Michelin 2AT (Dual Angle Technology) per a la versió GT.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *