1. Home
  2. Actualitat
  3. Michelle Rodríguez (A Tot Gas) posa a prova el nou Jaguar F-Type SVR
Michelle Rodríguez (A Tot Gas) posa a prova el nou Jaguar F-Type SVR

Michelle Rodríguez (A Tot Gas) posa a prova el nou Jaguar F-Type SVR

0
0

El Jaguar més ràpid, el nou F-TYPE SVR, ha passat la seva primera prova de conducció a gran velocitat. Al volant s’hi trobava Michelle Rodríguez, l’estrella de la saga A tot gas. En una autovia tancada al desert de Nevada, on s’hi disputa la Silver State Classic Challenge, la competició automobilística a la carretera més ràpida del món, l’actriu va trepitjar l’accelerador fins a aconseguir la velocitat màxima, amb el velocímetre marcant els 323 km / h, el que va suposar un rècord personal per a l’artista.

https://youtu.be/rKVEsicKkms

Michelle Rodríguez va declarar: “Ha estat una passada conduir aquest cotxe. He superat la meva pròpia marca de velocitat amb aquest preciós Jaguar F-TYPE SVR. La sensació en arribar als 323 km / h va ser fantàstica, el cotxe es conduïa perfectament i només vaig tenir de fer correccions mínimes perquè tot funcionava com calia. No crec que torni a anar així de ràpid sense un pilot professional al meu costat, però ha estat una sensació al·lucinant. “I va afegir:” Sempre m’havia preguntat el que es sentiria en sobrepassar el meu rècord de 225 km / h però, si no era a les autopistes alemanyes, no podia comprovar-ho sense arriscar-me. I la seguretat és el més important per a mi. Va ser fantàstic poder anar més enllà dels meus límits. És una gran responsabilitat anar tan ràpid però en aquest cotxe m’he sentit més àgil que mai “.

Jaguar F-Type, lleuger, veloç i ràpid

Michele Rodríguez amb el Jaguar F-Type SVR (Foto: Jaguar)
Michele Rodríguez amb el Jaguar F-Type SVR (Foto: Jaguar)

L’equip de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations ha dissenyat el F-TYPE SVR perquè sigui més lleuger, veloç, ràpid i potent sense deixar de ser pràctic en la vida diària. Gràcies a tot això, es considera el màxim referent de Jaguar pel que fa a rendiment. John Edwards, Managing Director de Special Vehicle Operations de Jaguar Land Rover va comentar: “El F-TYPE té tants premis que treballar sobre aquesta base va suposar un gran repte. Tot el relacionat amb la conducció, el disseny, el so i el rendiment havia de portar-se a un nou nivell, i això és el que ofereix el nou F-TYPE SVR. és un supervehicle adequat per a totes les condicions meteorològiques que arriba als 320 km / h però, sobretot, és un model dissenyat per conduir-se a diari “.

Michele Rodríguez amb el Jaguar F-Type SVR (Foto: Jaguar)
Michele Rodríguez amb el Jaguar F-Type SVR (Foto: Jaguar)

El F-TYPE SVR és el primer Jaguar SVR i el model F-TYPE més ràpid fins al moment. Passa de 0 a 100 km / h en 3,5 segons, amb una velocitat màxima de 320 km / ha la versió Coupé. El Coupé pot adquirir-se des 158.600 € i el convertibles des 166.600 € lliures.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *