1. Home
  2. Actualitat
  3. MICK SCHUMACHER L’hereu del Kàiser
MICK SCHUMACHER L’hereu del Kàiser

MICK SCHUMACHER L’hereu del Kàiser

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Ferrari Media

Als seus 20 anys, Mick Schumacher està vivint una temporada decisiva. A inicis d’aquest 2019 va ser confirmat com a membre de l’Acadèmia de Pilots de Ferrari, ha debutat a la F2 amb l’equip Prema i ja ha provat un F1, millor dit dos, en els testos de Bahrain quan es va posar al volant del Ferrari i de l’Alfa Romeo.

El fill del set vegades campió del món avança amb passos de gegant cap a la F1, on hi podria arribar en un parell d’anys després de foguejar-se a  la F2. No hi ha dubte que el cognom li ha obert moltes portes però també sempre l’ha situat davant del focus mediàtic i més després de l’accident del seu enyorat pare.

Tot i que el seu pare hagués preferit que es dediqués a un altre esport, com ara golf o tennis, tal com va dir en una ocasió, el petit Mick es va iniciar en el món del kàrting el 2010 i els inscrivien com Mick Bestch (el cognom de la seva mare de soltera) intentant evitar ser el centre d’atenció. Va debutar en monoplaces en 2014 i des de llavors ha estat subcampió de F4 i campió de la F3 Europea abans de donar el salt a la F1.

Mick, nascut a Suïssa, té en la seva mare el seu gran suport i bona mostra d’això és la seva presència a les proves de Bahrain. També el seu oncle Ralf, expilot de F1, l’ ha estat recolzant. “Sempre ha estat part de mi i suposo que no seria la persona que sóc ara si no fos per ell. Vaig tenir el temps i l’oportunitat de créixer amb això”, va declarar Mick sobre el seu pare abans del seu debut a Bahrain.

 

DESTACATS:

 

“A inicis d’aquest mateix 2019 va ser confirmat com a membre de l’Acadèmia de Pilots de Ferrari i ha debutat a la F2 amb l’equip Prema”

 

“En el test post GP de Bahrain es va estrenar al volant d’un F1 i un dia va provar amb Ferrari i l’altre amb Alfa Romeo”

 

“De petit Mick es va iniciar en el món del kàrting el 2010 i els inscrivien com Mick Bestch, el cognom de soltera de la seva mare”

 

“Sempre ha estat part de mi i suposo que no seria la persona que sóc ara si no fos per ell ‘, va dir recentment del seu pare”

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *